Стравот е нормална состојба и секој што одлучил да не вакцинира прво имал страв. И тие што вакцинираат имаат страв. Руски рулет е, системот те тера,...
Ги даваат заедно,јас одделно ги дадов. Сите. Едит: во однос на пост твој од погоре,да ти кажам дека на првото дете ќе му ставеа погрешна вакцина....
Да, затоа што е рана бременост, со оваа бета нема ништо да се види на ехо 90%.
Еве сега ни стигна покана за шестовалентна вакцина и пнеумокок двете од еднаш да се дадат. Дали е безбедно тоа за едно бебе од 7 ипол месеца?
Овој тип на здолниште со висок струк тесно и од убав материјал каде можам да најдам, цената не е битна , да е нешто што изгледа квалитетно како за...
Да бидам искрена се плашам о да ја вакцинирам се плашам и да не ја вакцинирам. Прематурче ми е 31+5 со сите работи постигнати хронилошки со одличен...
Немам Имаш ли бел конец?
Јас од 5+ Ортопедот Антоние баш ни рече да почнеме дирекно напред зошто нема да соработува ако гледа према нас. Во право беше 100%. На 45 степени...
Сакам Сакам кроасан
Fala, ne bev sigurna. Bidejki domashniot test beshe so mnogu bleda vtora linija. Rechisi ne se ni gledashe
Деспина Рената или Ружица?
[ATTACH]
А дали се запрашуваме Да си жива и здрава за ова што го пиша. На онколошки пацинети даваат физиолошки раствот наместо терапија. Дали се сомневам во...
Еден татко тука на форумот имаше одлична изјава. - И да ме казнат, тоа ќе бидат најдобро вложени пари во мојот живот. И да како порано родено, прво...
Зошто да преќинеш со возење, ако не ти е проблем? Вози си. Јас на 03.09. ја однесов на регистрација колата, цел ден натака навака, на 04.08 од...
https://eastgatemall.mk/brand/rera-hair-salon/ Rera Hair Salon, на ниво -2 би му дошло мислам, кај Тинекс маркетот.
Здраво девојки, би сакала и јас да го споделам моето искуство. Денес правев ХСГ во Плодност Битола, без анелгезија. Процедурата е навистина брза, но...
Каде ги има во Македонија?
Од 6.
Од што починала младата активистка од Берово? :( Многу млада, жално :u:
Separate names with a comma.