Стоката кога од државно ќе преминат во приватно стануваат мачиња, љубезни, прељубезни.
да од дм еве ја , и ја правам и додавам овошје така и е блуткава прави фацички.
Оние што се еднодневните екскурзии - има ли опција да се симнеш во центарот и да те земат од таму или во близина, наместо да одиш по моловите, Икеа и...
Госпожо тема имате згрешено
Ко да ги поседуваш партнерите умишљаш
Верувај на прав пат си сите ти простиле :rofl:значи бурна прошлост?а што ако се најде некој што не простува? Јако ти го држи егото??многу...
Досега сите ми простиле, но се плашам да не го изгубам зошто не гледам дека имам подобра опција.
Е нема овде е Балкан дадо петелот дома ќе ти пее а тоа со грешката стварно не ти требало кој маж море ќе ти опрости
Јас работам 8 часа тој е повеќе од 10 часа а плус тоа мојата плата е доволна за семејство. Иако ми вика де толку му се неделните теошоци но секој...
Ми се случи по грешка јаоо:drunk: не сакам да исмејувам никој ама изгледа ова по грешка ми се смее :rofl: по грешка се из........е:?: да не ме сватиш...
Не им се спие, еуфорија ги фаќа точно во 12 :rofl:
Здраво, сакам да правам барби нос кај Игор Пеев на државна. Мојот нос нема никаков проблем со дишењето, се функционира перфектно, но естетски не ми...
[MEDIA]
Вистина Лпм ќе ја кити елката на 31 декември
Јас имав ред на станување, бањање, легнување во 19 часот. Подоцна и ред до оброци. Ред со денски дремки. Спиеа и со мене зошто мене ми беше полесно,...
Крушопек Крушки или јаболка:D
Здраво, ми треба нешто корисно што стварно ваде дамки на јакната како шушкавец материјал е за овој период што ја користам ја намацав со кармин и 2...
Нарцис:emo:
Секој е со обврски, по колку пати во денот очекуваш ти да се гледаш со дечко ти? Ако те сака дечко ти, да дознаеше оти си била со друг сигурно не би...
Јас само користам Аssoderm за хигиена на лицето и Pantenol, два пати годишно одам на третман на лице имам 24 години и сакав да земам нешто за...
Separate names with a comma.