Запче е, како што ти рекле и горе Едначење по звучност. Така и леб-лепче, даб-дапче, риба, рипче.. итн... Има доста што така го пишуваат грешно по...
Не се работи за мене. Не чувам змии. Чисто ми налета интересен серијал на Јутјуб, па онака ми дојде фикс идеја во глава како ли би изгледала таква...
Да, таа е :D супер е за рецепти, само неа ја користам за рецепти, на Solid Starts не ми се допаѓаат рецептите :D
[ATTACH]
Имам Имаш ли пиво во фрижидер?
И мене многу ми се допадна Светот на Софија, ама немам пронајдено нешто којзнае колку слично на книгава. Ако те интересира историја, The pillars of...
Мене попот , кога го прашав за тие денови, дали се прави крштевка или не, ми рече дека било кој ден , може да се прави.
Пудинг од чоколадо Портокали или мандарини?
Nemam Imas li ti
Имам Имаш ли подрум?
Каде и како се вади потврда дека не ми е одземено родителското право. Online никаде не можам да најдам.
Законот стапува во сила од 18 декември 2025 година.
Dobrovecer zenski, dali moze da mi preporacate dobar ginekolog vo Sistina? Imam cista na jajnik, i sakam da idam vo Sistjna na pregled na vtoro...
Гледам да ме држи позитивната енергија.А кога имам и таков дечко,кој во секој момент,па и со еден збор да ми го направи денот поубав уште посреќна...
Песната со која Азербејџан ќе настапи на Детската Евровизија 2025 година [MEDIA]
Здраво сакам да прашам за колку недели/месеци сте добиле одговор од фондот само за трансфер?
Точно, се согласувам со тебе, гатањето и баењето се демонски работи. Имаше пред некое време еден овде, се појави однекаде и рече дека гатал. Го...
Separate names with a comma.