Ако си ти лесна, не ги ставај сите во ист кош. Ако ти се отвараат повеќе врати не ни стапувај во врска. Ако ти се ебе со секој, не ја мачи другата...
So sreka
Сабајле бев до банка, и испоседнале пред банка луѓе чекаат информации дали ќе има социјална помош денес, уште им немаат пари пуштено за месецов.. И...
I jas imam isplata
Ауу да, сега видов која е. Уствари кој е :rofl:
Не постои такво нешто "лесна жена" , според изгледот па уште помалку.
Nie koga podnesovme prviot pat (олигоастенотератозооспермија) ni odobrija bez inseminacii, sakavme da pravime na gak inseminacija ama izleze takov...
Дали има некој прашања за превентивна социјална работа од кај професор Иван Трајков да ми пушти? Фала однапред ❤️
Опоравувањето е индивидуална работа, тоа и после природен пораѓај не можеш да го предвидиш. Јас сум породена два пати царски со индикација. И двата...
Било кој надрдан маж може да ја нарече жената лесна во многу прилики. Или биле во врска, па ја прекинала, и завршила со него. Кога не е...
"додека имаме партнер даваме на секој кој ќе не погледне" whattt Зборувај во свое име!
Кариера Жмурка или ластик?
Од зара чизми, левата ми е потесна од десната. Десната ми е таман. Ќе пуштат малце или да си земам поголеми, ама така десната ќе ми шлапа..:?:
Поради државна политика останав без работа. Се надевам само на добро во ова лошо време.
Да на овој број вртев, но исклучен е и вчера и денес… Благодарам сепак
Фала, значи сепак да си останам на Q10 кремата и да не се мислам за друга. :) Штом така, ќе видам уште некој од чистачиве за лице да пробам. Овој со...
1. No Good Deed (S1) 4.5/10 2. Преспав (S7) 8/10 3. What If...? (S3) 6.5/10 4. Invincible (S2&S3) 9/10 5. Good Omens (S2) 9.5/10 6. Harley Quinn...
Некој да сподели искуство во виталиа?
Маж но без муда. Седнал, се сокрил зад анонимен женски профил да трола. Очај :puke:
Да ова е членот/членката што сметаше дека партнерот не треба да оди на работа.Освен манипулатор сега е и лесна женска
Separate names with a comma.