Во 4ти скок сте најверојатно.
Pravev i eho se sto e potrebno imav 5-6folikuli na dvata jajnika hormoni se okej spermogram okej imav mal polip na grloto na matkata pravev operacija...
Парно
Маж кога ќе се изнервира :rofl:
И мене ова ме интересира.. ние стигнавме до ноќе цицање 2-3 пати само (а станува многу пати уште од 4ти скок). И би сакала да почнам да давам и ад и...
Ај да пишам и ја нешто имав имам прилика низ светот шетам и гледам како луѓето движат шо на раб идат шо како и мене туриста самиот систем е толку...
Истото го мислев и јас тој период, ми се чинеше кога беше новороденче не бевме толку време на града како тогаш…ќе помине период е, претпоставувам...
Благ е има вкус на ананас со портокал. Не е воопшто гаден течен е, густа течност. @arwen93 Не сум информирана за доилки.
Blagodaram :l:
Вие што доите, на колку саати давате града ? Четири месеци см луѓе наместо да намалуваме подои мене цицката ќе ми ја откорни малиот, на секој час...
не знам што е тоа Бејлис? сакам да патувам некаде низ Македонија
- Примени нешто од тоа што ќе ти кажат родителите, сепак никој подобро не ти мисли од нив. - Не барај премногу пријатели, доволно ти е една ама...
Дечки (мажи?) 35+ во кафич/бар, сабота навечер, во страствен муабет за мрежни/нет игрици. Муабетов им трае саат и кусур, може и повеќе - не се...
[ATTACH]
Секој нели за своето дете си одлучува. Мене оваа коинциденција би ми значела дека сепак е некој знак што би укажувал на тоа детето да се вика...
Дали знаете некој што изработува рекламни материјали како пенкала, запалки, тефтери? Овие што се рекламираат по интернет се премногу скапи. Не е...
Секој ден, дури два-три пати некои денови. It depends. :?:
Сакам, од Хром. Сакам да пијам Бејлис
Точно, затоа и викам ако детето ти е испуштено не можеш ти одма да го носиш на психолог затоа што не можеш да излезеш на крај со него. (општо...
Е, така си е. Но, ваквиве на ова не мислат. Себични се, само нивната возбуда им е важна.
Separate names with a comma.