Јас тука гледам сериозен проблем. Дури и да одеше во училиште, ама после да седи дома затворена, без дечко, другарки итн како шо опиша - пак ќе...
Како се прави тоа пудингот од јапонски јаболки?
Ќе крадеме цреши:D
Сакам Сакам да можам да станам невидлив/а
Би береле јагоди
Ќе трчаме на кеј
Ќе креираме нешто
Кожни чизми HUSK – број 37 + ГРАТИС сандали Се продаваат женски кожни чизми HUSK (Australia), Made in Spain, кроко-дизајн, штикла 9 см, носени...
Му се испукав на него. Ама ај и тука. Синоќа договорени јас да спијам со големиот, он да го чува бебето, дојде во 2 ме разбуди пелена да сменам. Му...
Мн им завидувам на другарки што точно знаат кога им спие бебе кога им јаде итн. Мојата од раѓање фативме ред само за заспивање во период меѓу 19-20h....
Болката е од доењето, контракции на матката прави самото доење. Не би требало да е страшно.
Јас газ покажав за сликата шо ти ја нацртав @KateKane уште чекам ќотек :rofl: Искрено какви слики сум цртала, ама корнишоните ми беа предизвик...
Исто сме и ние , баш и јас се прашувам што е работа . Или за денска дремка му се спие додека заспие е вриштење додека да заспие се после супер спие...
Инцест ќе биде тоа серсе. Плус @NarCis@ ќе ми се наљути, кај бурек уште и неам купено, уште со други жени да ја варам, за кај сум после :D
Здраво. Имам многу првут и читам препораки за Реконазол шампонот. Прсшањето ми е: дали да го нанесам на цела коса како обичен шампон и да го...
Здраво, се продава игротека, игротеката е целосно опремена со сите потребни материјали за работа, лавиринт, детски играчки, прибор и се друго што е...
Бевме на хипп цело време , па сменив Аптамил комфорт го пиеше една недела, се вративме на хипп две недели и сега со ова почнав. Супер ми се погоди...
Ова доле ти е крема за очи, може и на цело лице да се става. А тоа горе е серум за лице , не е за околу очи. Внимавај со овие два производи, ако си...
Separate names with a comma.