Mene vekje mi e sram da pishuvam mejlovi, od prethodnite :D
[ATTACH]
Само што ми стигна маил од фондот. "Очекувајте исплата во текот на денот". За Октомври.
На Тв 24 збореа дали е можно да дојдат, ама тајно? Па сигурно е можно. Што ако дојдат месецов 5, ќе им најдат работа по хотели во Охрид, па следен...
‼️Ова не е наменето да биди пресериозно и буквално мислење. Не е наменето да биди смешно, туку глупа тема е водилка за то шо сакам да го кажам. Од...
Зошто страв во стомак? Ќе штипнеш салце и таму ќе боцкаш. 8ми месец сум уште во стомак боцкам, т.е сега во спојлери кај што можам да штипнам. Не...
@Elen4e89 Што бидна со леќите?
Тоа дека нема повеќе да те сака од мајка нема ,ама пример мојава ни син и не го сака ни ќерка и. А тек па мене :rofl:
Ти сестро ги имаш новите играчки видено? Па тоа спејс шатл е за склопување :rofl:
Дали овој производ е безбеден да се користи за време на бременост?
Дали е безбеден да се користи во бременост?
Катастрофа, незнае да збори, ни па знае нешто кога ќе ја прашаш... одговара несигурно.Тој па ако земе искусен доктор треба да го плати... од школо ги...
На тестот е 31 или 32 не сум сигурна 12 негативни е дозволено со 13 тиот паѓаш. Нема прашања ,се што они треба да ти објаснат објаснуваат на сам...
Voyeur ili Watcher-набљудувач8-|
Не знам дали и породилното спаѓа тука?
Здравo, прв ден од последна менстурација ми беше на 11.11, според апликацијата овулација тррбаше да биде на 25.11 и очекуван следен циклус на 09.12....
Dobro utro, eve sto objavile na fb NLB...
Ти благодарам, бев загрижена,искрено:)
Нели не завршува денес серијава? Зошто најавуваат нова и не ми е јасно која ќе ја прекинат, Брусница има уште многу а таа со децата сега почна.
Separate names with a comma.