Е не е тачно, кај мене фалат буч слеш маск лезбејки горе десно...
Тоа е и "правило" наводно, eat, play, sleep. И многу консултанти за спиење го советуваат за да не се прави асоцијација за спиење со цице/шише. Моево...
Паааа, некако отприлика вака. Се запознаваат, после кога станува посериозно таа почнува да иде кај него дома. У сред муабет он и вика: - Ќе ме...
Gledana i narcos isto taka
Оваа вукојебина поминала покрај поимот држава! Ќе си останат само пензионерите зинати за мизерни 1000 денари повисока пензија. Деца јас овде не...
И јас би сакала да ми предложите
Значи додека да не го знаев ова ќе речев нека чува нема проблем амаааа стаорциве не не ,фала :rofl: П.с како тинејџер сакав змија да чувам ама и...
Lazat site lazat vo drzavava da ne dade Gospod nikoj da zavisi od drzavava i da trgne po patot na resavanje birokratski problematiki po salteri....
Многу е просто, се разговара во текот на врската/запознавањето за какви миленици сакаш. Не знам што ти беше поентата. :?:
Preporaka za ginekolog gorce,Hrom karpos 4…vlae
Се додека не е љубител на пајаци, во ред е. :D Е тоа ако ми донесе, бог нека го прости и него и пајакот.
Тој ако е спремен да го оставам само заради негова желба која не е воопшто неопходна за живот, не ни заслужува да градам иднина со него. А потоа, не...
Како е состојбата со блокади во кон и од Солун? Има ли постојани блокади на Евзони? @koritsaki извини тебе што те тагнувам, ама се надевам имаш...
Жените и змиите добро се сложуваат немај гајле, скоро па исти се. :wasntme: Ама тешко на тој маж со жена и змија дома, сети се на Адам што му...
Како напрај лососот? :o
[MEDIA]
Не може по мизерни да бидат па на крај будали на направија ооо господе боже каде живееме ееејјј моја мила Македонијо......
Nema docnenje, ne e do niv, kojznae vie kaj chekate isplata. Aaa bozhe bozhe se molam barem pred praznicite da ima, i nashite deca da pochuvstvuvaat...
:fubar::fubar: емоџиво е доволна реакција
Како замислуваш дека личи дејтинг процес?
Separate names with a comma.