Ти благодарам. Одржувањето претпоставувам мора да се прави на сите вакви слични апарати? Од каде купуваш средство за бигор, апчиња? За што се...
НОВОГОДИШЕН СПА РЕЛАКС – 3 НОЌЕВАЊА / 4 ДЕНА ЦАР САМУИЛ БАНСКО-СТРУМИЦА 30.12.2025 – 02.01.2026 Само 305 € по лице во двокреветна соба Полн пансион:...
Мајки вие што ги користете авент шишињата, од кога им сменивте цуцла на проток 5(6м+)? Ние сеуште сме со проток 4. Не се нервира, си цоцка многу брзо...
@Baby warrior и @Cvetce_ фала ви, ќе ги земам и двете да се пробаат, иако со сите сили се трудам да не дојде до тоа...
Каков лик :-/
Се помалку заеднички теми со кого? Јас секогаш сум наоѓала луѓе со кои имам заеднички теми, па и мислења, независно од пол и возраст. Малку е...
Во дојран нема. Најблиски Гевгелија или Струмица имаат хотели со спа центар
Дали некој има купено стан или има некакво инфо општо (дали се почитуваат рокови за градба, дали со документација е се навремено и сл.) за...
Ако нема ништо на брис, алергиско ќе да е. Прочистувач дома и инхалации само со физиолошки. Ама голема е веројатноста да си кашла цела зима па да се...
Дали некои хотели таму имаат спа или барем џакузи?
К&K или Кеги.
Ве молам за помош за кашлица. Не му е симната на плуќа, 100 пати извадивме брис нема ништо, ама суво кашла. И навечер премногу кашла. Земав сируп од...
Јас со стоплена вода ја правам оризовата каша исто од хип, флаширана вода на нера критис користам :) можеш да ми сликнеш состав ако не ти е тешко на...
[ATTACH]
Zdravo. Ve molam kazete mi kako prigotvuvate kasa so Hipp organic baby cereal. Pisuva da bide zovriena vodata, megutoa jas koristam voda Rosa. Dali...
Зошто? Што те плаши снегот толку? Инаку, до некаде слично се осеќам со тоа што успевам ментално да се саморазбирам како и зошто се осеќам така....
Што значи Антагонист протокол? Колку инекции се даваат со овој метод? колку време трае
Од наведеното само машки фактор има едниот спермограм пред 6 месеци е со дијагноза олигоастенотератозооспермија и еден нов со дијагноза...
јас од кам тоа во стаклено и ставав
Separate names with a comma.