не се замарајте со лина97 од вчера е член не мафтосува некоја или некој, најверојатно е некој.
Не знам колку месеци сте ама нека гризаат таму бе ,нема до 2 г со каши да сме. Малово ми е 5.5 м уште пробуваме не беше заинтересирана па имавме...
Петар Павле или Ставре
Само јас со балон и вагиналета се отварам 3 прсти, после со венски провокации, вкупно 3 дена не се отварам повеќе. Кога читам вака се осеќам како...
Ние дома не купуваме леб, месам или мајками ми носи месен. Кога бев бремена она носеше сега правам по 4 парчиња, замрзнувам и вадам чим се потроши...
Морген . Второ кафе испиено. Дете во градинка , друго во школо , трето дома со главоболки. Па остана дома , да не го мислам . Вчера цел ден трчаше...
И јас ги гледав у болница и си вкам алал да им е на овие какоо можат да се движат јас како на седмо небо со главата едвај ја држев да не припаднам :D...
Јас уште понемајка вчера и дадов малце корка од купечка пица со кисело тесто и реално и се погоди ја изнагриза :whew:
1-2 пати во денот ти е малку?:)И ти така запоставена направи грешка од недоволно гледање.Да не оди на работа?Што да прави??
Ти којзнае што правиш. Сомнителна си. :^)
Ние одиме за Австрија утре… ја спакував со триста џемпери дуксери скафандери ама гледам 10степени отприлика како тука за преку ден знам дека ќе биде...
Јас сум немајка и дадов купечки (на постарата ) корката ја гризаше баш за непца чешање :). Е сеа за од домашен ,па исто корката така на долги...
Секогаш има шанса…
Имам такви моменти ама предолго сум дома, цела бременост лежење дома, сега дома со неа. Идеме шетаме со мм вака после раб кога ќе дојде, може не...
Здраво на сите, ве молам за мислење за малку да си ја смирам душичкава. Дознав дека сум трудна пред точно две недели, според менструација бев 4...
Секој различно поминува. Ќе зарасне се ајде после нова година сите ќе сме како ништо да не било :)
Исто мислам, за ова со работниците де. Јас со телефонот од работа на пораѓај заминав. (facepalm) Направив неколку украси новогодишни низ дома, со...
За малтер мешање да. Нека идат нека градат нешто, не ко теткици некои.
Си има и природното болки да те утешам малку еве 11 ден уште ми реагира раната доле до пред 3 дена вриштев од болки едвај со спрејот ми помина. За...
Напоните ги осеќаш болките не како ш Напоните ги чувствуваш болките не. Јас отпосле и почнав и помалку да ги чувствувам, но го истуркав некако....
Separate names with a comma.