Поминаа 45 дена. Првиот магнет е правен во систина. Има нешто врска тоа?
Жена Маж ќе излезе женскава.
Да да не прави девојкава грешки е најубаво тој да е дома по цел ден.и тој запнал да оди на работа:oако не раскини му направи услуга и себе и нему
Зошто така ми зборите за градот? Имаш казина, сега на 13.12. ќе го отвараат Џамбо, имаме уште еден молл што се гради, кај и да е ќе биде готов и тој....
Ехх шо, ами ете да скока ко зајак по цел ден дома ^_^
Јас се надевам дека трола.А ако ова е вистина со среќа на дечкото:)
Замисли ќе има потреба да купи шампон, прибор за бричење, да треба да се шиша или да иде со другар на кафе: Срцее, ќе ми дадеш 1000че?
Баш така. Види нема којзнае што, ама па дека е пустелија не е. Не очекувај знаменитости, нема ништо такво. Црквата, музејот и езерото, тоа е тоа....
Важно да се заедно, да имаат време за нив, да си пуфат под ќебе, за друго, и од љубов се живее.
Ја сум ендемски вид, да си отворен 4цм и после тоа да ти паѓа крвав мукозен чеп 2-3 дена и да имаш болки ден два, а денес се осеќам ко да немам ни...
Дали е "Капетановата ќерка" од Пушкин добра книга за да се започне новата година? Или препорачајте вие нешто за периодот?
Дали при воспитување на вашето дете користите бабини деветтини? Суеверија?
Има филм од 2016 година според оваа книга.
[ATTACH]
https://www.loveandlemons.com/brownies-recipe/ Колачињата ги ставив непосредно пред да е допечено, пример 3 мин пред допекување. Купечки се од...
+2 "Нана" - Емил Зола ❤️❤️❤️❤️❤️ "Љубовникот на лејди Четерли" - Д.Х. Лоренс ❤️❤️❤️❤️❤️ "Гуливеровите патувања" - Џонатан Свифт "Другата сестра...
Дали некој знае кога ќе почне со работа градинката Верверичка во 11 октомври згради?
Да доволни се некако да преживееш.А да живееш се малку.А што би правел дечко ти дома додека ти си на работа?стварно ме интересира.Ако не си...
Дали некој има информација кога ќе почне со работа градинката Верверичка во 11 октомври згради?
Јас сум со краток протокол и вкупно се, 29 :)
Separate names with a comma.