Мотел Вардар, затворен е за жал. Претходниот газда во последно време ептен го испушти од раце. Инаку беше еден од најубавите ресторанти во Гевгелија,...
Не личи така ама ајде. Како и да е со 40 000 не можете да живеете двајца, не е реално.
Мој совет до сите што моментално студираат е да не се секорате. Ниту завршување на време, ниту просек ви е гаранција за успех понатака. Доколку...
Тенкс. А што ќе кажеш за ресторанот Вардар кај реката? На излез на градот негде бил, ама не знам кој точно излез. Еден пријател еднаш ми го...
Одредуваш време за заспивање ноќно на почеток и го тераш од почеток. Некои бебиња на почеток не знаат ден и ноќ. Другото се зависи од бебето на...
Da be
Jas nemam na smetka na firma elektronsko ti odma napravi elektronsko
Vidov na smetkata ima pari, imam elektronsko..
Salon Hestia ti se javi li nekoj da ti kaze deka imas isplata kako znaes
Ajde daj boze ja cekam
Falaa pa sto pobrzo i kaj tebe da stasa
Мене многу ми се допадна,дали дека ја читав , по средно ( имавме предмет Марксизам мислам се викаше- а всушност ги учевме сите филозофи) и ми беше...
Кај и да одиш тоа е тука кај нас. Ако бараш нешто по убаво да видиш Солун ти е на 40 мин. Убава храна имаш во Боко, елитен ресторан, дотерен,...
Лага ЛПМ јаде суши.
И толку, и да сакаш нема друго :rofl::rofl::rofl::rofl:
Да ќе се префрли се ако одиш чекор по чекор како што ќе те води активацијата. Само мејлот и пасвордот да си ги памтиш да може да се најавиш
https://mk.bloombergadria.com/politika/politika/92745/sad-kje-baraat-istorija-od-socijalnite-mrezi-za-patnicite-bez-viza/news
Ти си стварно легенда, ќе се олесниш за брзо немај гајле.. Ти пуштам среќичка и со лесно:)
Оваа година ќе биде твоја година :muscle:
Бев во Дојран викендов. Интересно искуство. Пробав чипс од крап во еден ресторан на крајот од селото Дојран и крап. Го прашав келнерот дали е...
Separate names with a comma.