Кога го купи ЛТГТР? Јас го купив во Март, на почетокот ми беше совршен, сакав да се бањам во мирисот, ама еве сега некако не го поднесувам, ко да не...
после бременост може да се интензивираат? Јас сега сум бремена, на почеток од бременост ми се зачестиа…. Јас и многу кога ме боли, кога ми се гади...
Баш ми е жал, го знам чувството. Јас вака се чувствувам за Стики дејтс, воопшто не си одговараме јас и тој мирис, па од тогаш го заобиколувам. А...
Евдокија Џингис или Кан
Новото Рисес чоколадо. Мојот криптонит: чоколадо + путер од кикири. :inlove:
Јас толку бев среќна за ЛТГТР спрејот и кога ми стигна цела утка беше. Не е траен повеќе од 2ч, почнува да мириса на алкохол… дури и на прегорен...
Пафи имаш да споделиш добар психолог?
Може и дека е болничка :( ако ја боли грлце и не може да голта па се трга. Ама можда е и ситтуацијата опција за одбивање полесна отколку да се мачиш...
Потпишувам исто за сексот... најстраствени дефинитивно. Иако мојот знак со шкорпијата се дијаметрално скроз различни, пример за врска воопшто не би...
Локо кроко, Анаконда. Во сите големини ги има :)
Мене ме вратија да регулирам тсх со 5 кога ми беше
Јусуф Исидора или Евдокија
Gi procitav site komentari za skorpijata , kako da zboruvate za mojot decko , ist karakter , bi sakala mislenje , vcera me izbrisa od socijalnite...
Здраво феминки, ме интересира дали во Cineplexx има некој попуст за студенти?
Actually [ATTACH]
Во каква форма давсте житарки (просо, овес, ...)? Во зрно или има да се купи и во прав? Денес направив просо во зрно и тиква и не му се допаѓаше...
Уффф, не е фер нели? Уплаќаш стан, а не знаеш кој ќе биде финалниот износ :( а пенали за доцнење имате?
И уште нешо, кога ќе ти кажат "треба сериозно да размислуваш за брак" или "ајде кога и твојата свадба" треба најнормално да им кажете " треба...
Погоре си пишала дека си пиела метафен и ти помагало. Метафен не е некој јак лек за мигрена. Мене никаков лек не ми помага. Купував и од тие по едно...
Separate names with a comma.