Cel dekemvri i januari ke bide na popust taka mi bese kazano.
Не ме стискаа во Систина, а ем после примена провокација бебето не беше уште спуштено во родилен канал, а јас бев скоро 10цм отворена. Чекаа природно...
Еднаш прашувавме во Грција ама не купивме. Прво треба да извадиш матичен број кај нив (агентот рече дека трае тој процес околу месец два). После си...
Во светот на играчките на Фб да прашаш.
Се согласувам со ова, извини така на твојот пост што се надоврзав. Искрено мене прашањето повеќе ми беше генерално што мислите дали децата треба...
Здраво, дали некој има искуство за давање на плац за изградба на зграда? како иде процесот? Имаме плац од 1000м2 наследен и би сакала да го заменам...
Па јас обично додавам кромид, лук, морков и доматен сос во такви манџи :D
Дали може ако се купи нешто од еден аутлет на спорт м да го замениш во друг?
Se soglasuvam so tebe. Koga piev ashvaganda cija upotreba e so cel namaluvanje na stresot i nevolnosta mi se podobri sostojbata, ama ne moze stalno...
[ATTACH]
Train Dreams (2025) Филмов ме скрши.. Емотивна приказна за еден дрвосечач. Приказна за љубов, загуба, вина. За пронаоѓање на смислата на животот и...
Bankarka
Професор по физика
Пенкалото
Уште сме на кашички не сум се осмелила на блв уште ми е страв :D Може ли пример леќа и пилешко само или да додадам и некој зеленчук? Чисто сумљам...
Стварно многу невкусно. И јас го делам мислењето, дома се учат тие работи не на улица или на други луѓе. Познавав една жена сакаше машко да роди,...
Каде има мини и мики маус плишани? Во џамбо барав и во бубамара немаше.
Кој има фискални ако сака да ми пушти во порака
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Како се справувате со стресот или кога сте нервозни?
Separate names with a comma.