Таа со циклус поврзана е хормонална. И е најлош вид. Поточно најболен. Не помага никаков лек. Барем кај мене е така. Нападот трае од 24 до 72 часа. И...
Па, ова веќе менува многу, бидејќи сепак имаш психијатриска дијагноза. Најубаво да му ги кажеш овие работи на докторот кој те води и ја знае твојата...
Прави се ти важен само, само да знаеш дека повеќе не ми е гајле за ништо. Трета шанса нема да добиеш, завршено е со тебе.
На Венецуела веќе некое време и прави булинг и геслајтинг, сега најавува дека ќе влезат таму наскоро.
Леле исто :sweat:. Преку ден е ок, не е нервозен освен на моменти што не сака во хранилка/количка да го ставам. Се буди сред ноќ спремен за акција,...
Како манџа, како "болоњезе" со тестенини, ќофтиња правам, со месо плус
Ви благодарам на одговорите. Леле да и моето нанапред понекогаш почнува да оди со стомачето кога ќе го фатам за две рачиња и избегнувам. Сега се...
Таква давам да :)
Аууу, што е бре со луѓево? :envy: Зошо се волку умоболни? И тоа вака најблиските.. Ама не ме чуди ништо. Имам братучетка која е вака ради притисок...
Јас имам правено но не со целосна анастазија туку некое спрејче само ми прснаа во грло за полесно да го голтнам цревото. Не е воопшто болно повеќе е...
Вака нешто побарај, sock boots. Имаат дебела штикла така што лесни се за одење, а сепак се шпиц. Или можеш кондури на мала тенка штикличка. [ATTACH]
Soventik
Ne sakam Sakam da se soncam
Kosata
7. The Big C s.1 8/10
Јас немам искуство со некој од овие два меѓутоа ние го купивме Ројал Дрим по препорака на многу членки тука и сме презадоволни....
Vodka Mleko ili jogurt
Хм... Ерменија пее прекрасно. Хрватска, исто. Шпанија е можно да победи, и Франција.
Не сум била но по коментари шо ги читав штандовите со храна и појалоци не биле ефтини. Влезница не се плаќа. Но, искрено, по сево ова што се пишува...
Кај мојата имаше исто еднаш. Пратив на матичната, рече не е страшно затоа што се менувала цревната флора. Но сепак прашај си и ти.
Separate names with a comma.