Нема државава пари,утре ќе земале евро обврзница за да исплаќаат.Инаку разбрав дека после 15 трезор идат на одмор,ако не исплатат до тогаш ќе си ги...
Леле не знаеш колку е голем, а тек кога ќе треба да туркам и по туркање. Буквално не можам да направам не чекор, туку вртење од лево на десно без...
Espresso e sosema dobro kafe. Imam kafemat Dolce Gusto od Nescafe i sum zadovolen
Па наводно мислам ,да ја спаси жената што сакаа да ја силуваат она падна во замка ,им се закани со пиштол на овие ,жената избега ама од позади некој...
не, се сложувам со ова што го напиша. Ти ја сватив и поентата. Ама ситиацијата е двосмислена затоа и др надоврзав. И точно и погоре како што пишаа...
Основен суд 2 во Скопје беше надлежен..се надевам не смениле ништо Ако си од ск
Sestra mi 7 godini zema za treto dete, vika prvpat sega da docni, inaku sekogash e 5ti-6ti
Јас знам со дестилирана. Можеш обична што е за пеглање да земеш
А зошто? Ако не ти е проблем да ми објасниш, не гледав неколку епизоди нешто сајтот не им беше во ред.
З жал да , многу потресна епизода
Треба да се дефинира проблемот. Умникот ти ја бутка седмата, непцето ти е воспалено, или имаш инфекција на седмицата? Или сите три проблема во исто...
Ја силуваа?
моите двете се имаат набодено на шајка со стапалото. Малиот беше со нова шајка а големиот убаво нагазил на рѓосана. Двајцата вакцинирани. Големиот ја...
По десет години ке се вратам назад во МК
Тугче;(;(;(
Еден
и јас барав некаква информација и само прочитав дека се накдени останките и дека преку днк е идентификуван. Дали е убиство или самоубиство никој не...
Не ми се оди на работа :(
Амоксиклав антибиотик се раствара со превриена вода од чешма?
Леле уште да ја пробијат нова година. Резил се, јас не знам како не им е срам па да лажат по телевизии. Сите средства што планирав да го добијам од...
Separate names with a comma.