[ATTACH]
Да да, овие чудовишта беа актуелни тука во Австрија овој период, не се видеа туку во живо ги има, ние избегававме да излегуваме по трговски или во...
Во зависнот колку се и како ќе одлучи ембриологот.
И со портокаловиве вратови... I cannot...[ATTACH] [ATTACH]
Мајки дали давате риба, кога почнавте и каква давате? Ми се случи чудна ситуација сега во еден маркет. Тргнав да купам пастрмка свежа, и викам на таа...
Ако е ова https://www.instagram.com/studiovian_vidanovskaangela?igsh=dzM3Y2lrbzB3dG0y тогаш nothing spec. Nezz... meh, okay e ама не до тоолку...
Здраво имам замрзнати ембриони на 3ти ден планирам трансфер почнав со собирање на документи Прашањето мие дали ќе може да се остават да видиме дали...
Истото ни се случува и нас, моето е 19 месеци, секоја недела сме кај докторката веќе срам ми е.. Нема ништо на гради, нема воспалено грло... Исто и...
Деновиве имав јаки панични напади. Ќе морам да вклучам таблети, за почеток на природна база. Дај Боже да делуваат за да не ја одвикнувам од цицање.
The Land Before Time и Bambi ми беа срцепарателни.;( All Dogs go to Heaven не го знам, за чудо. Да, Thumbelina ја заборавив, исто добар цртан.:sun:
Од каде мики маус ?
Ги гледав дебатите со Dr. Mike на Jubilee. Сѐ што ми треба во животот е бескрајното трпение на Dr. Mike и бескрајната самодоверба на толку делулу,...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Одлично, ова е олеснување.
За жал незнам како да ви напишам во спојлер :?:
Може празни кутивчиња твои ако имаш и да и купиш само четкички/сунѓерчиња некои кјут. Мојата “на празно” се шминка со четки. Ама јас не ставам шминки...
Здраво, имам прашање во врска со данок на имот. Со партнерот купивме стан во средина на 2025. Сега во декември ги менуваме личните карти со новата...
Кој Manoard body mist е најубав според вас? Знам дека се работи за вкус, но сакам ванила и слатки мириси. Во ДМ не можам да ги мириснам пошто немаат...
стравот после 4та година изгледа е нешто нормално за тој период. Ама за твојот случај би ти рекла да внимаваш што гледа на телефони. Тоа ми изгледа...
Грипот е вирус ама нема врска. Носи на доктор да не го мислиш. Дете на другарка 4 недели остана дома, дури по 2 недели откриле бактерија дека има....
Separate names with a comma.