Мене ми одобрија омепразол кога ептен не можам да издржам
Првото дете беше со коса многу, како бебе не го сушев со фен, роден декември, после следната есен зима се плашеше и така фен не видел. Сега го шишаме...
Немам вентилатор,а греење има само по потреба
Zdravo , da najavam deka sum masko i sum vo losa situacija so devojka mi . Imav nekolku pati (3-4) nezastiten odnos kade sto ne svrsuvav vo nejze no...
Мене ваја многу ми беа грди на вкус на помислата од нив ми се повраќа;( сега гастрогард некогаш ми помага, некогаш не. На следна контрола ќе побарам...
Денес дознав дека Ромео и Јулија воопшто не постоеле, туку е приказна напишана од Шекспир.
Ако тоа ти е желбата, не се откажувај и запиши. Два факултети ќе ти бидат злато вредни, не само во Македонија, туку и странство. За учење, не знам...
Разбирам дека внимаваш да не ја тригеруваш, и тоа е навистина убаво. Но од другата страна недостига свесност за нејзиното однесување. Затоа, кога ќе...
никако кај неа!! Мене 3 години ми беше матична , на сите прегледи ,,се беше во ред” кога дојде ред да останам бремена бев и на друго мислење оти...
Isto negativno iskustvo imame prvo so dr.Filev sekogas ne lecese so inhalacii i sprejce za nos, pa za vikend zavrsuvame vo Kozle. Imame negativno...
Точно 13 дена големата ми е со тт на секој втор ден, кашлање без престан и секрет. Прво бевме на матичен, ништо не е вирус ќе помине, после 5 дена...
Мојава се роди со многу коса (сега бајаги и е падната) ама никогаш и ја немам исушено. Само со тетра/пешкир и дури и малце мокра и останувало па...
Sram i aram da im e, a na nas ako ni e shto si gi glasame
Ноемвриската исплата очигледно ќе биде во новата 2026та ♀️
Абе треба да има пудра и шминка, но не е морално, но да не биде шлаканици направена како чудовиштето од Ит. :D Мене изгледот до толку не ми е битен,...
Мене со сличен резултат ми кажаа дека се покачени. Примав интралипиди пред трансфер, на ден на трансфер, 2 недели после трансфер со позтивен тест....
Бидејќи по активна е темава да прашам од искуство да каже некој. Ми најдоа коагулуми во матка после 2 недели од пораѓај ми дадоа капки да се исчистам...
Жени што мислите кога би се јавиле за резултатот? во четвртокот на 4 ми земаа крв сабајлето. денеска е 12 дек 9 ден од боцкање. ги нема уште . фана...
Исто и јас, 2 месеци го немам однесено таму, имаше осип под брадата од лигавење и ме прати на кожно да одам и личело на алергија. Среќа не испаничив...
Најдобро откако ќе се породиш. Јас имав фисура ама не во бременост. Правев интервенција во Ремедика со општа анестезија. Мораш да се консултираш со...
Separate names with a comma.