Верувај може :D Колку и да знаеш што треба да правиш и да сакаш да соработуваш, некогаш блокада се дешава. Јас со првото се породив ко од шала и...
Кај мене нема јас сум Стопанска...земал ли некој од таму??
Јас го имав мириснато спрејов летоска, ок беше и не беше лош, но не е воопшто сличен со мирисот на Shield. Shield мене не ми мириса јагодесто, а...
Валјда домаќинот треба да каже ако прекинал да ја слави славата, пример славел 5-6години после поради икс причини прекинува. И треба да кажеш дека...
Мене наскоро ми следи пораѓај, не знам како ќе биде но верувам дека се е до перцепција, праг на толеранција и психичка подготовка најважно. Не може...
[ATTACH] Јас, еве веќе 3пат. Инаку да докторка боцка, јас сум задоволна. Тазе боцкано е затоа е вака, не сакам да сум како патка, мене ми е одлична
За Balios земав од ЕнциМенци, пишува дека одговара за сите Gold модели, евентуално да им пишеш дали ќе одговара за Priam. Ма да не знам зашто не би...
vekje cela nedela..
@Cosmi да, прелив не ми ставија. Малку се каам што дома не си ставив така прелив, ама ми беше страв да не утнам нијанса и затоа и отидов на фризер....
dali nekoj znae vaucerite(podaroci) od east gate kade moze da se kupat , dali vo komercijalna banka sto e vo samiot mol?
Јас не ја киснам од вечер, од ова што напиша плус ставам малку кромид и компирче и се варам заедно. Се вари многу брзо и зрното се распаѓа буквално.
Како ја правите црвената леќа? Треба ли да кисне од вечер или не? Со морков, лук, пиперка ја варите само?
485
Тука негде сме со возраст, мојава е 8ипол месеци скоро. Последниов период станува по 2-3 пати ноќе од кои првото станување е обично негде измеѓу 12-2...
[ATTACH] [ATTACH]
Весна Бришкоска, нема подобра докторка. И пристап, знаење апаратура најсовремена, мене ме има препородено таа жена. Никогаш не била дрска, напротив...
Така е, а додека дојдеш до тие пари колкава процедура треба да одиш со упат од мат. гинеколог на трансфузиолог па да ти даде извешај да ги купиш сите...
Мигрантите од Британија тешко дека ќе дојдат. А САД се друго. Како и да е, кој и да стапне во Косово, може да си се движи и низ Македонија. Имаме...
https://plusinfo.mk/ukraina-se-otkazhuva-od-nato-zelenski-bara-silni-bezbednosni-garancii/ УКРАИНА СЕ ОТКАЖУВА ОД НАТО Зеленски бара силни...
@The Greatest Личи на ringworm, поминува со мачкање Канестен :*:
Separate names with a comma.