Што купивте за изнесување од болница за зимско бебе? Купив бодиња, шпихозни, и сеа све тоа тенко ми се гледа.:D Не знам шпихозниве дали се за спиење...
????
Оди на 17, многу подобра опција и апгрејд ќе ти биде отколку 16.
Извини, без навреда, ама не е убаво ова од твоја страна, не ти е на место муабетов.. Тоа си е нејзин живот, нејзин маж и нејзини деца, имаат право...
Здраво, Имам едно прашање со машки фактор сме дијагноза олигозоотератоспермиа бевме кај Мицковски пие профертил и имптил испитани хормони FSH 15 дали...
0500-428-3231
Ke odam zatoa sto sakam da i pomogam, no po moe mislam deka preteruva so 1 dete i e tesko ko bozem kojznae kolku treba da cuva. So da kazat majkite...
Знаеш викаат додека не живееш со некој не знаеш навистина каков е .. За жал таквите луѓе мислам тешко дека се менуваат Вакви коментари да ми каже...
Devojki zdravo,nova sum na temava ve citam celo vreme i sakam da ve prasam,cekam da dobijam i na vtor den da odam da pocnime so invitro.prv pat mi e...
По сите,, порази" и пак да одам со глава во ѕид или сум храбра или сум многу луда (facepalm) Трето нема :emo: Мислам второто ќе да е :angel: Ако...
Од која точно земаш, да пробам нареден пат штом е добра.
Честитки, со лесно :)
Не знам. Во нептун кога имаше еден период без камата на 48 рати мислам дека беше околу 1.100 денари ратата. Јас сакам да си земам со обновување на...
Колку се отплаќа на рати ? Од прилика вака ?
Јас сум презадоволна од ајфон затоа и ќе одам пак на ајфон, ме интересираше конкретно за 16кава зошо оддамна го меркам.
Zdravo, Dali e pozitiven ili e senkata od testot?
[ATTACH]
Имаат назначено некој износ над кој може да се побара тестер или? Онлајн мислам дека немам искуство со Лаш, не ми текнува во моментов дали некогаш...
Гледам на темава сте повеќето почетници во правење нокти од кои некои професионално па да си дадам мислење како некој кој оди на маникир секој месец...
Uriage cica daily преубав состав и јас како тебе исто сува на делови со масна т зона цела бременост ја користев и сега дојам веќе 6месеци
Separate names with a comma.