Јас запнав за белењето исто, ама заболекарката ми рече не, еве нека каже и @Spidy ?
Пуста фантазија до кај иде :clap::lol:
[ATTACH]
Sto se potresuvas tolku? Se najde ti tuka da me kritikuvas. Te citam i jas tebe po temive kakvi zeleni treses. Pa si dosol i na zenski forum. Ajt.
[ATTACH] Ова од времето кога водев евиденција. За споредба, оваа година процентот на геј и бисексуални мажи меѓу заразените со ХИВ е: 88% (со...
Значи останува да чекам ако има 50% попуст како лани па така да се исплати да го земам :D
Порано било грев да се враќаш оттаму кај што си отишол да живееш со некој , сега не знам дали е сменето тоа , некое инфо :D
Може така се договориле, тој плаќа стан, таа пазари. Што има врска што работат луѓето, Ит или не-Ит? Никогаш не се десило некој да е мрза и да си...
Срцкии, во последно време забележувам една појава, стампедо од запечени инцели, кои немаат шанса кај жени, преминуваат у ,,би" сектор, дај шта даш,...
Февруари се породив. Го изнесов по боди на долги, шпикозни со ногавички, памучно капче и средна дебелина ќебенце. Колата ќе ви биде затоплена. Надвор...
Мицко на Сител во живо , ако некој сака да го слуша
Не се скапи, проблеми никакви. Е негативно е тоа шо троши ко тенк а градска кола, од 8 до 10л на 100км, евентуално 7 ако спуштиш итоа тешко.
Пица
@Mishela Нее, нема никакво ограничување на сума. Се изнервирав и изреволтирав ептен, секогаш ама буквално секогаш пуштале тестери, дури и 1200 да...
Фала ви :) Дали се скапи за одржување и дали имаат проблеми често?
Не се плаши, моето има 17 месеци и немав избор. Кутрото не знаеше ни да каже дали му е нешто.
pa minatiot mesec okolu 13ti
Во топ три: Запросување:inlove: Стапување во брак:l: Преселба во друга држава. И по многу љубов и убави моменти, прошетки на нови места, работа на...
Др Бјанка во Ремедика Има ли позитивно негативно искуство со неа?
Separate names with a comma.