[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Но поинаку кажано тоа значи дека трезорот е отворен заклучно 15 декември?
Астероид.
Си се забављат луѓето, очекував и по некој рафал да има вака не е интересно.
Исти сме..мислев дека и е жешко и ги соблеков чорапите:)..
Оди во мобилара и ќе ти ја залепат.
Пуштам музика,си ставам чаша вино, наоѓам некоја релаксирачка книга и заборавам на се. Друга опција дечко ми ако е тука ќе го гушнам и ќе ме гушне и...
Zdravo dali ima nekoj iskustvo so jupiter stories astrology?
Дали имате некои нови имформации околу полагањето на државната матура и државната стручна матура, ве молам да споделите?
@Carolin. Кај нас знае малава во последно да и се пушта на дада, има среќа шо не и враќа ама она и ја провоцира, па инстикно малава се брани, ни...
Не се зголемил, едноставно си проверила во различна лабораторија и затоа имаш различен резултат. Во секој случај е нула запирка нешто. Да беше 2 овој...
Него колку време се заразни сипаниците? Детенце од блиски пријатели имаше пред 8 дена избиле, утре не викна на роденден дома демек поминале, ама не...
Во Чаир нема посета ни во апартманите. На ГАК не знам како е.
Сандали и хулахопки. :tmi:
Имаше период ама помина кај нас, и буткаше некој нешто ако и згреши, па и во градинка по децата. И ја фаќав раката кога ќе замавне и и зборам дека не...
Имам доста планови за 2026та само здравје да ми даде господ. Очекувам да не претрпам повеќе загуби и да ми се наредат коцките веќе еднаш.
Да ти кажам да отидеш во Струмица?! 100% наогаш убави модели на фустани од 44ка па нагоре.
Da ti kazam iskreno i jas porano nosev naocari so diopter i cilindar koi cela godina ne mozev da gi navkinam glava me bolese, pa koga otidov na...
@Anaroz1 @Peperutce6 @Cvetce_ Во скоро се што пишавте го пронајдов и мојот. И јас почнав навечер да му давам АД. Педијатарот ми рече дека нема...
Мајки, речиси сум кон полна 20та недела, денеска после цел ден активност, наеднаш мислам ми се зголеми стомакот, не знам како да опишам, како некои...
Separate names with a comma.