Како со задоволна од производиве?
Со извештајот од клиника одиш кај матичен и ти водат рецепти до крај на месец или колку што ти препишале.На крај од месец ти ги даваат и одиш во...
Не, тебе ти е проблемот шо прашуваш за другарка ти у Љубовни совети...
Јас кокосово мачкам, исто од дм го земам, ама оваа бременост не сум баш редовна со мачкање.
Другарката може да даде совет тоа не значи дека ти треба да го примениш.Ти за тебе сама ќе одлучиш што треба да правиш.Секој има различни желби и...
За на тарот , ја пофалија извесна Индира од Велес , ама до број никако да дојдеме.
Немате опција да ви се обратам во лп, за број за тарот гледање.
Фала Ама мене не ми е проблемот местото ,како што кажав не се работи за Мк и не е пусто , има се во близина и без превоз ,мене ми падна во очи...
Здраво девојки, доколку некоја од вас е заинтересирана да следи програма за медитација онлајн (има и теоретски дел и практични медитации) повелете:...
@kozuf , јас не би одела, колку и да не се заразни. Макар што и како родител не би направила прослава ако детето ми е со сипаници. Ќе одложам за...
Како се гледа каде е некое парче достапно што се пишува во пребарувањето?
[MEDIA]
[ATTACH]
Нормално е да си надуена од прогестеронот.Јас сум 6ти ден после трансфер немам болки во стомакот,имам болки во половината.И од се ми се гади од...
Па на 5 дена доцнење треба да покаже точен резултат.Минимални се шансите да останеш бремена со вакви односи
Многу тешко верувај а и ти зошто сакаш и очекуваш да ти пише повторно сакаш да бидеш повредена?ќе те мачи да знаеш таа врска здрава врска не е пиши...
Пријателка со двете Систина се породи природно,со првото доби инфекција и треска ради не добро исчистено, па се врати ја чистеа така баш ми кажа. Со...
Здраво на сите. Имам односи редовно без кондом, но секој пат свршува надвор, никогаш не свршил во мене. Последниот однос го имав на 3ти декември....
Звезди
Ama tesko e :(
Separate names with a comma.