Отвори го производот и најдолу, кајшто пишува состав и др.информации има "chek in-store availability". После одбери за кој број те интересира и...
Претходно беше маж не е маж ако нема обезбедено живеалиште и кола и све, вие жените сте нуделе карактер и праење деца, сега било ред флег ако има....
6600 и јас платив за ќерками. Ноември 2024. Кај Симонида бев . многу добра докторка преубаво си поминав. А систина да не знаете колку е ? таму...
Јас користев Еуцерин или Веледа, не ми се појавија стрии. За лице Clochee крема.
По тоа што ми се роди внук од сестра❤️
Син ми зајдуваше ко бебе, ама свест изгуби голем на скоро 4 години кога мислев дека ги надраснал и кога ни на крај памет не ни беше дека е ради тоа....
Deka drzavava e katastrofa posto ne sum imala 6meseci napraeno raboten staz a sum zela boleduvanje za nega na dete sum odbiena za isplata. Katastrofa...
Јас од 4ти месец вњќе почнав на 45 во anex релаксаторот многу го сакаше на 4ипол некој ден пред 5ти месец веќе и во количка ја возев на 45...
Ќе ја паметам по љубовно предавство со многу бол
Здраво мајки. За 3 дена сум полна 20та, но јас од вчера почнав да се чувствувам ко балон, подуена како да сум полна гасови, значи како наеднаш да ми...
Дали е нормално при растење на 6ка да го боли цел образ, не може да се допре. Не му е набабрено само нагоре туку и од страна накај образот
[ATTACH]
Незнам кога ќе биде со рецапт што рекоа од фондот се уште нема.Ама тоа е.
Како со задоволна од производиве?
Со извештајот од клиника одиш кај матичен и ти водат рецепти до крај на месец или колку што ти препишале.На крај од месец ти ги даваат и одиш во...
Не, тебе ти е проблемот шо прашуваш за другарка ти у Љубовни совети...
Јас кокосово мачкам, исто од дм го земам, ама оваа бременост не сум баш редовна со мачкање.
Другарката може да даде совет тоа не значи дека ти треба да го примениш.Ти за тебе сама ќе одлучиш што треба да правиш.Секој има различни желби и...
За на тарот , ја пофалија извесна Индира од Велес , ама до број никако да дојдеме.
Немате опција да ви се обратам во лп, за број за тарот гледање.
Separate names with a comma.