Струга
Никако, тажно, лошо...
Кажаа дека сум избрана за регистрација на фирма и да се обратам во Агенцијата за вработување
Мора да имаш сертификати по англиски и компјутерски познавања. Пополнуваш профил на страната на Агенција за администрација и мора сите потребни...
Мило ми е, ама сега за сега не би се запознава со никој, подобро ми е да сум скроз анонимен за сите, може некогаш во иднина да..:)
Абре партискиве ботови од дпне не ги можам ич бе, читам коментари луѓе ја критикуваат елката тие одма скокаат како Орце се трудел и како не требало...
Новокупена перница од продавница е, затоа мислев да ја дезинфецирам. Таман ќе биде со Дезинтал, не ми текна на тоа :) Фала ти
So candida na bris moze da podnesam dokumenti za vaucer ili ke me vratat da si napravam novi, sekako zemav terapija?
Kaj mene bese 19,jas gi zemam d vitamin od solgar 4000, k2 od 75mg zaedno i magnezium citrate navecer.
[ATTACH]
[ATTACH] Мотор смрт нема. Само пази на каросерија назад на заден трап и праг. Кренетеа обавезно на дигалка да се види под пластики по состојба е....
Добро а за познавање на странски јазик за да наведам мора ли да имам диплома? Без тоа не ни можам да напишам дека знам? Исто и за компјутерски...
Од каде се декорациите?
Па ако им се пишува, многумина ако се жалат, може и би се запознале. Ја се трудев да им пишувам на тој четот, ама не знам, све автоматизирани...
Денес испитав витамин Д. Ќе прашам и матичен за совет, ама што мислите колку треба да земам витамин Д за да се дојде до оптималното ниво. Се спремам...
Малку тешко дека во Кина се запознаени со Вип карго дека се распаѓа.
Springfield, одлично е, топло и мекичко.
jas veke bev na prvo ctg vo 36 nedela.Ctg mirno,na vaginalen pregled skoro 2 prsta otvorena,a na eho plodovata voda namalena vo odnos na...
За жал да така е, треба од работа да те исплатат ако 6 месеци немаш стаж во фирмата.
Separate names with a comma.