Јарец ќе биде да, т.е. козичка
475
Zdravo devojki napraviv test na 23ti den od menstruacija i vtorata linija e bleda, dali testot e pozitiven?
Zdravo dali moze da mi predlozete nekoja aplikacija besplatna za anglsiki imam problem so zboruvanje i slusanje
Na nekoja si ana kournikova , poranesna. Teniserka pojma nemam koja e. Ne mi teknalo da goglam a ustvari I ne me zanima koja e
Не ти треба ова, кога ќе почнеш со цврста храна, давај пасирано, не блендирано. Голема грешка е да се дава блендирана храна, оти ризикуваш да си...
Баш пиши како си задоволна откако ќе ја запалиш свеќата. Мене спрејот ми е симпа, некако ми остана во сеќавање како убав мирис
И мене ми се случува нешто слично. Имаш ли препорака за некој гастроентеролог?
Се додека не се одрекнат од гревот и не се исповедаат кај свештеник на детето нема да му стане подобро со гатањето си привлекле демони во домот а...
Кој боље може да биде заменик директор у Идризово, него ли некој шпонец кој лежел у затвор 4 години за дилање дрога?
Ради оваа игра го направив фејзбукот ахахахха оваа беше дефинитивно најубавата игра! Кога пораснав малку повеќе овие ми беа фаворит: [ATTACH]...
40 994
[ATTACH]
Ја знам оваа, арна беше ама јас бев опседната со оваа од сликата подоле :inlove::inlove::inlove:. Лелеле, по цел ден и цела ноќ сум ја играла, сум...
Не, туку потекнува од паганска традиција. Старите Словени верувале во повеќе Богови и духови заштитници (мртви членови на семејството). И еднаш...
480
40.993
Moze pomos? Jas denes se farbav sama zedov svetlo pepeljasto plava od aroma farbite I dobiv nekoja sivo zelena nijansa a nekoi delovi mi se skroz...
Извини, се пошегував малку. Сакав да ти кажам не се секирај, се' ни доаѓа на сите..затоа сме анксиозни.
485
Separate names with a comma.