Многу луѓе се пожалија дека им стигнале пораки а не ни возеле тој ден или пак воопшто немаат ни кола. Не ми е јасно, еден емаил и телефонски број не...
Не, бик сум јас. И најчесто привлекувам мажи шкорпии, како некој електрицитет да се јавува во воздухот инстант, сексуална хемија на највисоко ниво. И...
Истоо исто истоо… тек почна 6ти скок, што ли не очекува.. исто и не спие поќе од 35 минути ако не сум до неа да ја чешкам за коса..
695
Косата :nod: па уште и да има зелени очи супер комбинација
700
Јована Трајче или Стојко
Ќе јадеме кикирики:nod:
Јас би се согласила дека некогаш треба осуда за одредени приказни пошто какви не судбини имаме читано на форумов само. Ама, ако некој се отвори тука...
Да да, битно они немаат социјални мрежи, не трошат пари на маркетинг, ја чуваат околината и штедат на се....а од друга страна ги качуваат цените како...
Она си заминала без деца од дома. Мислиш ќе и ги дадат нејзе? Она си заминала поради свекрвата, а ги оставила децата кај нејзе. Малце контрадикторно
Одлично штом е така ^_^, земај!
Мислев на safe city, ама еве од денес отворија шалтер во МТВ на приземје и пуштија маил bezbedengrad@moi gov.mk. Инаку во било која полициска не ни...
Дај ми идеја :?:
Separate names with a comma.