А каде се наоѓа оваа аптека?
Апсолутно не ти е потребен конфликт воопшто. Бо овој случај дистанцата и јасно поставените граници се најздравото решение. Не мораш да се објаснуваш...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Минималната плата шо можеш да ја зимаш е околу 24.000 ако не се лажам. Се останато зависи од работното место и фирмата.
Филипсот е предобар. Нема да згрешиш.
Каде да најдам чизмички за 13 месеци? Сеуште не е проодена, и малку и е помало стапалото.
Ај да, ај така уште зборете како не е за одење сега мк, па може и ќе се предомислам. Кај нас кај маж ми има парно, ама кај моите не. И страшно е...
Не мора да значи дека свекрвата ќе им ги полни главите на децата против мајка им. Децата не се разделени од мајка им, скоро секој ден се заедно со...
да не треба клексани за намалени протоци?
Клучен е најпрво изборот, а потоа и взаемното учество и вложување во бракот. Вакви модерни поединци ретко се создаваат кај нас, но сепак ги има....
фемибион и плус метилирана фолна, магнезиум по потреба кога ќе имав затегнувања минимални болки
Јас те разбирам, и се согласувам дека треба да ги гледа, ама се кладам дека мајка му ги гледа и "воспитува" таму, да беше тој сам, да ќе разберев да...
мене тамн ми беа 4, пошто на почеток мн какаше може по 10 пати и често ја одмивавме и ги ставав бањарките за перење, после знаше да се помочка додека...
Во Албанија, Косово, Македонија, Црна Гора, Швајцарија, секаде се исти. Дури и Дуа Липа и Рита Ора кои се во странство се радикални како Рамуш...
Зошто мандарини и портокали се толку вкусни ама кората нивна, после лупење, на раце остава лош мирис? :u: Закаснил малку.
695
Може предлог за чизми лесни за секој ден од кои сте задоволни?
Фала ти, поставена е анкетата. Твојата фотографија не влегува во изборот бидејќи е оф топик, темата е снежна идила.
Јас и ти имаме исти термин на 07.01 :) Инаку на почеток на 35та недела и мене ми го измерија бебето за 2 недели понапредно. Утре сум повторно на ЦТГ...
Separate names with a comma.