@Paula123 Според мене, вака :f: [SPOILER]
695
Јас купив од наспани мајки … чет гпт ама со лош промт 8) ми беше жал и да и пишам од што беше прелошо тоа што го добив
Операцијата трае околу 2 часа, а во мојот случај час и половина, прилично брзо завршила.
Како да не. Оди тресни го ова пред луѓе кои останале без нога или рака или изгубиле член на семејството ради мечка и кажи како ќе си поминеш. Ниту...
Земи ги ампулите на инебриа за поттикнување на раст цела кутија… ќелава бев напред сега сум полна со нови
А што би правел маж предатор во шума, сигурно не чека некоја да се изгуби? Јас разбирам зошто бирате мечка, ама не го разбирам прашањето не логично...
Se si e ok ai da ete bilo od dopolnitelni kje pisuva neruredna poradi toa i toa a ovdeka pisuva samo poradi nesoodvetno obrazovanie
Сега можда е политичар и краде се што стигне
провери дополнителни услови, мора да постои причина.
690
И мажите се предатори поготово сами во шума.
Мечките се баш дружељубиви посебно кога се гладни.
Колку е глупо она на инста со репостување на објави, мене глупо ми е се што видам да репостнам, разбирам да е објава на која си и ти, ама некои...
Нешто што мириса на Божиќ (цимет, јаболка, тој стил) а да не е свеќа и Glade спреј?
Ne sum se si e ok oni baraat 180 ekts najmalku a ne najmnogu
Ги давам на децата. Фрлам крофна
Може пола форум ти е на игнор. :D 4 страни има темава. Многу е активна.
Фала ти многу
Како правилно можам да направам чипс од тортиљи? Еднаш ги испржив, заби ќе скршев. После тоа во ерфраер ги ставив, вилицата ми се искриви од...
Separate names with a comma.