И ја би, сине. Или богат медо. Хо хо
695
Јас би одбрал тигрица, пред жена.
[ATTACH]
Ок
Замисли си сега да ги снема сите жени од светов, и само девојка ти да остане, последната жена на светот. И замисли се шо може да и се случи. Нема да...
Тие што разбираат - разбираат. Ама како што реков нажалост тие се малцинство. А ни затвор ни ништо не ги оправа овие Тејтовци и останати...
690
Значи причината не е од кој попрво би се спасил или кој би бил помала опаснт, јасно ми е сега..
Мила каде правеше инсеминација и кој ти е матичен гинеколог?
Мене од 12ти декември ми покажува out for delivery. Ниту имам порака добиено ниту ми се јавил некој. Дали ти се има некој јавено на овој број?...
Не го разбираат нашиот страв оти никогаш им се нема случено тоа. За да го разберат, треба да одат да полежат во затвор полн со педери. Инаку нема...
DALI NEKOJ GI PROBAL,ZADOVOLNI?VI GI PREPORACUVAM
Правете си како мислите не ме сфаќајте сериозно. Разбирам дека е стварно трошок. Јас тоа го правам повеќе за мене затоа што мене ме прави среќна кога...
Се е ова убаво кажано и склопено и од други на форумов, ама кој да сфати од тригернативе мажи овде. Или мајтап си тераат или се објаснуваат со она...
Истата идентична ситуација е и кај мене, на тему стои out for delivery преку М-ОNE, а пораката со кодот за подигање е од Карго Експрес и на нивниот...
Да, ама мечката знаеш дека ќе те изеде и ќе умреш. А со маж незнаеш на шо си, може ќе те убие, ќе те силува, може ќе те киднапира и ќе те продаде за...
А ко вчера да беше :inlove: [ATTACH]
Жално е што бираат повеќето мечка. Ама поголеми се шансите да собориш и избегаш од маж отколку од мечка.. Двете се сурови без разлика дали ќе...
Separate names with a comma.