Нормална фаза е, брмчи му и ти да видиш како ќе ти врати :D.
Pisi mi ke ti pomognam jas dojdov do otkazuvanje i terapii i slicno . Nema ne sakani efekti na primer od alprazolam :) sto moze da se desi po dolgo...
[ATTACH]
[MEDIA]
700
За жал не можам да молам ,секогаш сум била јас таа која пишува и ѕвони , но повеќе гледам дека сметам и се решив да се тргнам за жал ,така е ,...
@Polyincognito Фала ти многу за предлозите :hug: Инаку, забавата ќе биде баш како журка и повеќето сме млади скоро па 90%. Плус, мојот стил е повеќе...
Не бе тамам работа, си се зезаме тука и се си е ок. Јас не мрчам заради парите, оти не е проблем да ги дадам за нешто што е потребно. Еве на пример...
Телетабис
Здраво Имам розацеа и суво лице , јас стварно не знам која пудра да ја земам ....на боржуа гледав ,ми рекоа не е за мене не е покривна , некоја true...
Да Имаш ли орбитрек
695
Како прво сакам деца. сакам бременост уживам значи во тоа тоа е најубавиот период во животот на една жена. Едно долго патешествие до големиот чин...
690
Немам Имаш ли лопата?
Да Долго еспресо
Имам Имаш ли коњ
Був
Немам Имаш ли трактор?
Мислам дека може да поднесеш жалба ама кога ќе го донесат решението за избор на кандидатот за истиот оглас во рок од 8 дена.
Separate names with a comma.