Некој искуство да има со Гинекаликс лабораторијата, конкретно за молекуларен биолог? Секое инфо е добредојдено :)
705
Моментално сум на породилно од 01.06 Денес во фирмата пуштиле к 15 ,кај мене нема. Дали не ми следува пошо јуни ни ден не ми е работен или да се...
Ако навистина те сака, И ке се налути за ситници, а ти не можеш да се справиш со тоа, најди некој кој нема да се налути и на кого нема да му е гајле.
Колку што викаат сега верувајте можат и дупло повеќе за некој месец. :x Поголема е мојава (8ипол месеци) и се си мислев дека се дере ама тоа не било...
Мајка ми видела некаде реклама каде промовираат Netflix и HBO комбо пакет деновиве. Пребарав на интернет, нема ништо. Има ли такво нешто или?
Колку пари
710
Дајте идеи со што да комбинирам грчки јогурт или кисело млеко а да е нутритивно? Само тоа сака да јаде деновиве, што и да понудам друго ми урла ама...
Уста е затвара… во 7ипол кога ќе заспие пијам еден сок и седм 10мин да ми одмори главата
Маж ми вториов пат беше во соба со мене. Во шок беше кога ме гледаше како умирам од болки, и вика на др ако раѓа пак царски ќе биде нема шанси ова...
Здраво, дечко ми има намалена вредност на тестостерон, во граници на нормала е по напишаното, но докторот кажа дека за негова возраст е ниско нивото....
Ниедно Марин или Илин
@Dikinzi јас закажав за 24ти, значи за нареднава недела. Ќе ти кажам како ќе поминам. :) кај мене на двете нозе од страна на колената имам така...
[MEDIA]
Фала ти :) зошто Буржуа Хелти микс е средно покривна, не е ко паштета ама не е и некоја лесна пудра, зошто не пробаш од тестер? Тру мач на Лореал е...
Separate names with a comma.