Дали има опција од еден профил да се префрлат мемориите на др профил?
Систина офтамологија
360
А коледе? Исто така е славјанска традиција?
Поглупа реклама од таа на кредисимо нема
[MEDIA]
355
1. The Snowman (2017) 8/10 2. I am Gabriel (2012) 9/10 3. Murder on the Orient Express (2017) 7/10 4. Bølgen (2015) 9/10 5. It follows (2014) 3/10 6....
Тешка болест, лоша е и во мали дози, камоли повеќе. Среќа што ја немам.
Мислам кога ќе почни летен семестар.
И ти си поверува ?
Општо гледано, врв на човековото достигнување го гледам како нешто создадено што останува на идните генерации. Некој изум што ќе го олесни животот...
Na karti Poveke raboti mi kaza
Зарем не доби отказ од кај оваа досадна шефица? Јас мислам дека можеби има некоја позадина на овој тригер. Сметам дека многу ја гледаш ситуацијава...
Здраво мајки :) Ве читам долго време и гледам дека често излегуваат ситуации со свекрвите, па јас како бремена трет триместар да си прашам да...
Не се излегува додека не заврши доделувањето на сите дипломи. Ќе каже деканот на крај дека доделувањето е завршено и тогаш си одите и ја враќате...
Не е точно ова. До нив е. Помине ли царина веќе вип пошта се одговорни. По 10 дена не ги подигаат од царина и по 10 дена плус ги чуваат у магацин....
Дали знаете дали се користи кремот со 3 апликатори што е само 3 дена? Или може и подолго? Пример ако си купам уште едно пакување? Нема термин на...
Дали ако ми е малку покачен шеќерот ќе прават проблем за ваучер?
Separate names with a comma.