На овој лево од Силви Бенд [ATTACH]
Jas im pisav povtorno mail, ama neveruvam deka ke vratat
[ATTACH]
Може , ќе фрлам и пивце , ракииче , не само торта :beer::^::d: . Не знам , не сум стара верувај , 30 полнам , а се осеќам ко да полнам 90 |( . Колку...
Дали на веќе купена карта, можам да сменам име на картата? Купив за мене и еден другар, ама тој нема да оди, па најдов друг. Дали треба да се...
Мислам дека членов трола и намерно воспева работи што се за критика, не е можно да живее во паралелен универзум и делузија. Ова го нема ни во главите...
AI го сметам за врв во човечкото достигнување
Не многу :worried:
Па не фејкот од нашиве спортски дуќани каде ги има освен во базз?
Јас по 200 денари кредит на ден трошев за да пишувам смс пораки на тв. :D:$
Среќен роденден, се најдобро :l: Најверојатно е до годините. Можеби ти поминало тоа време кога едвај си го чекала роденденот, а и веќе многу луѓе не...
Барам хранилка до 1000 макс, дали 3 пати месечно ќе ја користиме па не ми се купува поскапо
Знам неколку луѓе што имаат параноја. Лоша болест. ;(
Фала , се најдобро да ти се враќа :)
Среќен роденден и се најдобро :^:
Слободно кажи му уште на почеток. Не мора дс биде директно ако се срамиш, туку кажи му индиректно, као демек не би живеела во друг град, затоа што си...
Taman za odmor i plata i porodilno
Најдобар совет е да не дозволиш да те допираат коментари и непобарани совети, ќе ти се чинат зајадливи, ќе ти се чинат злобни, ама во 99% од случаите...
Денес ми е роденден , и нималку роденденски не се осеќам :?: . Не ја осеќам таа еуфорија како некогаш :?: . Се спремам за скромна прослава со некои...
Чудо (2009) [ATTACH] Најинтересно во врска со филмов ми е тоа што е снимен според вистински настан кој се случил во Самара, Русија, во 1956...
Separate names with a comma.