Вчера на тв имаше тема за вештачката интелигенција. И се јавуваат граѓани, кажуваат тоа било сатанизам, глобалистите од Западна Европа ја создале ВИ...
Кој пати од тешка анксиозност и панични напади, и поради тоа му се кочи говорот, треба да го избегнува Докмановиќ. Тој воопшто нема разбирање за...
Исто се прашувам и јас ,дали сликањето и праќање во инбокс на полов орган без некоја да ти даде повод и причина се рачуна во пореметување и му треба...
Дали некој се соочил со ниска температура на бебе од 3.5 месеци 35.5 конкретно? Цела вечер имаше ниска температура сега има 36.2 А пред три дена па...
Кога ќе пишете хоби коцкање...исто како да сте пишале дрогирање дека е хоби. Порок (читај: болест) и хоби се две различни работи.
Денес дојдов да се пожалам малку да ми олесни на душава.За мене новогодишните празници и општо цел период ми бил омилен од секогаш.А сега со бебуш ми...
Ве читам периодов но никако не можам да стигнам да пишам нешто повеќе оти секогаш читам кога бебето ми заспало во раце и не можам да куцкам на тел Во...
[ATTACH]
Значи не
Да Ликер од вишни?
Лео Марко или Саше?
Не Ред бул?
Дали има некој искуство со работс во Атлантик група да сподели искуство, работни услови , како се со плата? Конкретно за унапредувач на продажба?
Некој да ми препорача добар специјалист по микроскопска еднононција.
Гледај видеа од Џексон Галакси на Јутуб и следи го на социјалните мрежи за совети. Инаку, имај трпение. Три дена се малку. Потребно е време за да се...
Додека ја галиш пополека станувај ептен, ептен нежни и спори движења прави. Сака да се гали ама уште и е ново местото, дај и уште малку време ќе се...
355
Ne se plakja nisto, samo prijavuvas ispiti i odis so prijavata i indeks na ispit
Separate names with a comma.