Јас би рекла дека во првата точка има дел вистина. Можеби не е број еден проблем, ама е во топ пет. Луѓето масовно купуваат тони ѓубре кои после...
Не седнувам да им го кажам тоа затоа што мене ми е срам од нив.Посрам ми е да треба ја да им кажам за нешто кое што се свесни.Крајно па зошто јас се...
Ви стигна за ноември?Мене да ..и вчера рефунадации пуштале ...
општо
Sigurno drugite vo ponedelnik
Не ми се јасни мене тие родители што си ги делат децата и внуците. Од на мм страната е истата ситуација, се спремавме за бебе, игла немаа купено за...
Мене дерматолог ми ја има ставено во рутина и ја користам само еднаш неделно...јака е, плус ја суши кожата плус малку ме пецка кога ставам
Здраво, поздрав, Поголемиот дел од животот се чувствував вака и сметам дека е повеќе до нас самите како веќе изградени личности. Имав среќа да...
Новогодишни подароци или општо?
Nekoj na komercijalna dobi?
Абе не се со сите тие, дај земи си сребрена бурма не се зафркавај. :rofl:
6 до 8 часа. |-)
Не знам.. Ќе видиме до крај на денов, за сега ништо. Мада мислам следна недела ќе фати за нас што останавме.
Дали ви одбиваа дремки во 7ми скок? Во глобала ок е, не е кој знае колку плачлив ама има епизоди де. Ама проблемот ни се денските дремки. Не сака да...
Искрено Битер , не знам дали трола или дилерите му даваат некои јаки апови , ама вакво мислење немал ни дедо ми , ни прадедо ми кој живеел пред 150...
360
Separate names with a comma.