Одамна ми рекоа дека личам на Ганка Самоилова Цветанова, а скоро една девојка ми рече дека личам на Амелија Пулен. Добро, малку претера, Амелија има...
Moze da mi ispratish broj od aptekata vo poraka
Istoto i mene mi se slucuva vekje 2meseca Dali dozna nesto sto bi ni pomognalo?
Многу ми имаат кажано дека сум двојник на Ja Rule :) [ATTACH] [ATTACH]
Те молам ако имаш walk in closet да споделиш овде.:D:D:D:inlove:
Здраво, Јас правев пред 2 месеци. Вкупно 4то ивитро, 3те од кај нив неуспешни.Не сакам да именувам доктори или да барам кој е крив како што рече една...
Aуу, па јас цел месец бев тема на озборување дека пазарам од поскапиот маркер наместо поефтиниот, па каков детергент користам од најскапите и слично....
Ај да ја сефтосам темава :rofl: од кај да нарачам постапалки? Одиме трчаме веќе :clap:
Long Play vo Biser, ima svirki 3-4 pati nedelno
Како првиот модел имаме, ама дводелната комбинација, пантолони+јакна, одлични се. Веќе ги испобавме :). Трета година купувам од Синсеј скафандери и...
Јас чекам 4 пратки од М Оне,и нема и нема
40.995
Па во обично шишенце е они го прават не пишува ништо на него само во аптеката ќе кажеш спреј против опаѓање.
@viks2 ќе ѝ речеш дека затоа постојат готвените јадења. Испрати ја таму културно, нема да си помалку домаќинка ако некогаш зедеш готвено, ниту па...
Лајк зошто се многу ок а највеќе зошто се природни тоа се цени:rock:
40.994
Здраво, ве молам кажете ми каде можам да најдам вакви модели преку интернет страна или во Битола?
Да да, така си е. Драма кога сме сами нема, едноставно како да кажам како да не постоиме една пред друга. Целото глумење е пред мм. Не можам да кажам...
Поскоро опоровавување :hug:. И на вас Ена и на Јоана и кај сите. Кај нас малото е сега на ред, она е растечена, ние сме веќе подобри со маж ми.
[ATTACH]
Separate names with a comma.