Дали некој скоро бил во Артурс, имаат ли Мартенс модели во продавница? Онлајн само 5 стојат и не ги апдејтираат, не разбирам што е проблем…
Здраво, Веќе 7 години редовно одиме со децата на одмор во Анталија, оваа година сакаме нешто да смениме не знам се мислам меѓу Грција и...
Д3 провери можеби ти е низок па ти треба повисока доза. Исто и б12 и магнезиум бисглицинат многу помагаат. Само земај редовно, резултати имаш видливи...
Благодарам :lol::hai:
Ти благодарам за пдговорот, не ззам и јас се мислам за тоа но оваа година Турција е многу поскапа зашто јас секогаш бирам 9 нокјевања исто така...
Искуство со термо сад за храна? Практично ми се чини, сакам да земам ама не знам кој :?:.
Зошто да имаш потреба? Освен ако го надносиш а не почнува процесот обично не даваат индукција. Те читам дека одиш кај Симонида, она ќе те подотвори...
Фала . Има пауза помеѓу вежбите од 1 до 4 ?
Немам читано, ама имам слушнато за авторот. Во Сакам книги има нешто од него?
Ја гледав само сезона 1. И покрај тоа што ме фаќаше сафра, а не беа предолги епизодите, сепак, втора најдобра серија од мојот список годинава зад...
Ива Данко или Јанко
[ATTACH] Искуство некој?
Немам :( Станот ми е walk-in closet :D
Крис Картер, ако немаш читано ништо од него. Подобар е од Фицек, ама преводите кај нас не знам какви се.
Скоро 15-20мин.
Јас имам сличен на првиот либерта ама за оваа возраст повеќе ти одговара баланс или тротинет зошо ние скоро ич не го возиме точаков
Кога дадовте костени?
Daa jas od taa pricina odev privatno, ama drugarki imav vo cair sto idea okej pominuvaa, a na GAK uzas. A privatno odma istiot den davaat.
Да, јас бев. :D Што не ме стопираше за една чаша муабет? Или срам ти беше? :wasntme:
Matkanje nevideno e. Podobro da odis sistina ili remedika vo moj slucaj. Jas odev na pocetok vo drzavna ama toa cekas so saati, pa pauzi im bile, p a...
Separate names with a comma.