Можеби е , не знам . Еве пред два саата пак почна да му тече крв . Па стававме ладни облоги на вратот и главата напред ја држеше. Се смири за неколку...
Ve molam iskustvo najdobar ginekolog Plodnost?
[ATTACH]
Jas kaj maticna odev od 10ti den od ciklus da me sledi pa mi davase upat za Gak, od odelot fini se site posebno sestra Mira mnogu e usluzliva. Dr....
Кај мене се после плата однесени документи после 15ти ноември уште нема исплата за октомври...
Да не се секираш во добри раце си, ќе те провери сигурно и да не почне сам процес и да треба провокација, верувај ѝ на докторката. Нема да те остават...
Па може и баш поради овие причини спонтано порано да почне се, плус со скратено грло си била. Мене не ми се скрати ни покрај 3 дена форсирање во 41...
Vi blagodaram
Официјална пауза нема. Но дур другите полагаат пред тебе и дојдиш ти на ред си чекаш и тоа се смета ко пауза.
Не би излегла од соба, ни јас ни бебето, а вие подобро со маски и мијте раце пред враќање во соба. И ич да не ти е незгодно да ги избегнуваш. Воопшто...
Прилагодувањето е супер, но границите се мирот!
затоа што бебе е понапредно со мерки 3недели, а протоците се намалуваат, постелката почнала да зрее. Тоа беше во 36+5, сега ме викна во 37+6 да...
На различен спрат сте? Ако да вооопшто не ни оди долу кај нив, контакт никаков. Не знам што е со луѓево, без трунка памет се, и гостите и старите...
[ATTACH] [ATTACH]
Зашто сме у заедница , и овие као ќе доаѓаат кај стариве.
[ATTACH] Овојпат срам не срам и се пожалив, не ми го стави цел филер, ме убефува дека не е така ама јас си осеќам, дали 0.5 ми стави. Инаку бев...
Јас вчера правев на Гак инсеминација и ок поминав. Само материјалот не беше многу сјаен секако сме со лош спермограм, ама од друга страна се тешам...
Точно. Ама некогаш самиот живот прави услови на кои не можеш да се спротиставиш така лесно, поточно неможност да најдеш нови и подобри поскоро. Во...
Зошто воопшто си дозволила да спијат кај тебе?
Фала ти ... Да, исто и јас последниве години после Ковид.. Ќе земам уште сега.
Separate names with a comma.