Сакам Сакам да живеам во Нов Зеланд
4 Моника
Не Цедевита
Имам Имаш ли резерва од омилениот парфем?
Оваа година само една форумџика заслужува да е форумџика на годината ...ама бидејќи нема да е...Штета Јас сепак само неа ќе си ја номинирам... А...
3 Корнелија?
Бурек со месо Чај од камилица или чај од нане?
Ќе видиш по самото бебе како ќе му биде кога ќе го пипнеш под врат или позади врат. Еден слој повеќе од нас зошто не се во движење и немаат...
Лага Лпм пати од инсомнија.
Паа.. не баш. Ладно ми е :D Сакам да јадам од Мекдоналдс.
Да Кокосова вода?
Немам Имаш ли црвена шоља за кафе?
После прва голема бура со маж ми застанавме пак на нозе :l:
Ако ви се извиниле не требало да го откажувате кумството можеби стварно не знаеле. Немало ли некој постар да ги подучи како треба? Ваша си е одлуката...
Девојки здраво. Имаат ли вашите период на бебе фаза? Последниве 2 недели се однесува како бебе, пика раце во уста, лиже раце, завлекува со...
Кое е работното време во Кам?
Незнаеле дека треба да ни кажат, мислеле дека кој било можи да биди сведок на регистрација а видовме на сликите дека деверот беше а друг кој се...
На колку месеци се прават ортопедски прегледи кај новороденче? Правевме на 2 месеци и се беше во ред. А сега како иде понатаму?
А што ви рекоа зошто не ве поканиле? Си одбрале друг кум или? Нели кум и старосват се сведоци на регистрација?
Здраво.Пред некој месец не поканија да бидеме кумови( се работи за старо кумство), и ние нормално прифативме. Направија веселба во домашни услови,...
Separate names with a comma.