Од Пепко се :)
Ti blagodaram @lia22 se trudam da se opustam i ostavam na racete na doktorot, pa se nadevam deka ke pominam so lesno. Bidete mi pozdraveni
Сееее!:rofl::l: Јас пред бременоста бев 45-48кила цел живот, а сега на ништо не можам да одолеам. Што да ставиш пред мене, се ќе изедам. :D Како...
Млеко мислам дека 3 млекари испив и тон јаболки изедов :D Сега леден чај :D
Даа, тоа стегањето во градите, уффф.. ама поминува брзо... Мене ми се врти често, а 4 месеци поминаа од породување, направив анализи ништо немаш ми...
Па лажат кога викаат дека е бестселер.
Јас така им се закачив и ист/сличен одговор добив, демек состојките различни па не знам што... А што има тоа врска кога, нели, очекувам толку...
Како сте задоволни од Минла плус на Макси кози? Дали вреди за парите? Ние сме 5 месеци немаме почнато со дохрана и не седи сѐ уште. Или подобро е...
Сакам Сакам да живеам во Нов Зеланд
4 Моника
Не Цедевита
Имам Имаш ли резерва од омилениот парфем?
Оваа година само една форумџика заслужува да е форумџика на годината ...ама бидејќи нема да е...Штета Јас сепак само неа ќе си ја номинирам... А...
3 Корнелија?
Бурек со месо Чај од камилица или чај од нане?
Ќе видиш по самото бебе како ќе му биде кога ќе го пипнеш под врат или позади врат. Еден слој повеќе од нас зошто не се во движење и немаат...
Лага Лпм пати од инсомнија.
Паа.. не баш. Ладно ми е :D Сакам да јадам од Мекдоналдс.
Да Кокосова вода?
Немам Имаш ли црвена шоља за кафе?
Separate names with a comma.