Prviot den do 14h, vtoriot do 12h
Хотелот е убва, мала маана му е што собите не се големи во однос на широки пространи но секогаш е чисто и уредно. Храната е исто убава, чорбата...
Февруари имав новороденче јас ама скоро исто е. Јас тој месец го облекував по боди на долги и шпикозни за по дома. Преку ден температура држев 22-23...
Zdravo, Jas zavrsiv vo bolnica vo oktomvri sega. Bukvalno 17 dena bez prekin sekoj den mi bese loso. Prvo lezev vo sistina 3 dena, pa me pustija...
Има во било кој артус, а има и онлајн нз зошто само пет ти излагаат има повеќе.
Јас немам некоја конкретна храна на која сум навлечена. Првиот триместар сакав многу солени грицки (соленки, квики), благо не погледнував. Сега на...
големата ми е родена во декември, ја облакав дома боди на долги и шпикозни, за спиење плус кебенце, вреќа никогаш не сум користела, некако мислам...
Ќе умрев, ова немаше да го знам.
Внатре има да си пишува за што е благодарно детето на различни теми. Првата тема е за моето семејство, има прозорче за детето и за возрасниот да...
Немам Имаш ли часовник на раката
Јас многу тенко го облекувам исто. Летото само по пелена првите 3 месеци беше а новороденче. Некогаш само по боди по прерамчиња. Откако залади боди...
Да Чоколадно млеко
7 Равен:D
Ако не си среќна сама со себе, не ни можеш да усреќиш некој до себе...внатре пак ќе си носиш дел со себе што е празен и длабок како бунар...
Карактерот на личноста не е до знакот.
Рецепт за посна сарма: 1/2 главица кромид 1/2 страк праз 1 морков 130мл масло за готвење 80г соја трошки (од дм ги земам) 100г ориз кисела зелка за...
Preporaka za dolno bojleche vo kujna,ne protochno. Ariston kade prodavaat vo sk?
Еден млад човек, кој решил да тргне по патот на семејниот живот, ме праша како правилно да го започне. „Прво тој треба да се обиде да најде добра...
Би сакала и јас да споделам искуство, можеби ќе ѝ помогне на некоја членка на форумов. Во последните 3 години имав две бремености и со двете со...
Separate names with a comma.