едвај ги најдов пораките хахахс
Сакаме после нова година на викенд со бебе, предлог хотел/апартман во центар во Охрид добар за со бебе? Да не е ладно само се мислам... сакаме да...
Јас кога лежев на патолошка слушнав муабет од жени дека ако не се породиш за 2 недели после зреење (или не влезеш во безбедна недела), пак се...
Апдејт на апликација служи истата да се подобри, а не да се испомешаат сите икони, Инстаграм :drunk:
Сепак се запознавме :D. Кога ми стигна прилив и пишав дека ми стигна, викам ајде да не ја мачиме да го копира одговорот што го праќа на сите и кај...
Здраво девојки, дали знаете каде во Скопје освен во Афродита прават Dip powder? Фала
Ники Минаж ја заврши кариерата. Christian hip-hop за Републиканци, следниот нејзин проект. Муж ѝ е педофил - силувач, во вистинско друштво е конечно....
Јас земам роса и ја превривам. Бебелан земав за секој случај да имам при рака доколку ми притреба, таа не се преврива. Не ја сака многу ама пивнува...
Ми излегуваат на фб ама пусти страв да нарачам незнам да не се превара
I mene me interesira istoto, te molam spodeli dali primase pak za zreenje.Mene me bocnaa dve dozi pred 12 dena i najverojatno pominuva veke...
I mene me interesira istoto, te molam spodeli dali primase pak za zreenje.Mene me bocnaa dve dozi pred 12 dena i najverojatno pominuva veke dejstvoto...
nekoj vika deka iqosot e poise steten neznaam
@Ladyme postar e postov ama da te prasam.Dali primi posle pred poroduvanje pak inekcii za zreenje.Citam deka dejstvoto im bilo maksimum do 10 dena pa...
Глупост сама севе да се наречеш би поларна чим значи знаеш што не си а располагање менува секој
Мене исто ми е матична, последно пред 2 недели бев, цели 7 минути траеше прегледот. На се одговор ми даде дека е нормално и во ред е иако се пожалив...
Колку ми се промени бебево, од ден за ден нешто ново учиме двете :lol: Помина периодот од само пиење млеко и спиење , почнаа грчеви појаки , па...
Леле крајот, со душа чекав да бидни и да се стави убав крај на серијата, се водеше натаму, и на крај беше „лол не“. Ми личи како креаторите да се...
Во темата „5 работи кои не можат да се вратат“. :D :rofl::rofl::rofl:
Нажалост не би ја препорачала оваа Докторка, долги години бев таму и на секој преглед освен што се чекаше многу, Докторката беше прилично...
Separate names with a comma.