Мајка за градинка во Ѓорче, веќе поднеси барање. На 20 дена кога имаше малата поднесовме барање, едваааај со врски, ја примија сега на година и 3 м....
Грчки јогурт, кисело млеко, обичен јогурт. Павлака искрено не сум дала уште, а не знам зошто ама ете :) Со овошје, на лепче, во рецепти, во манџи...
Ореов лад внатрешниот дел, Камин кама, Дион.
Порано Македонија имаше своја авио компанија (МАТ), железница, саем, лизгалиште, универзална сала. Не е точно дека Македонија тапка во место....
Јас правам вежби од јутуб. Абе и мене ми е вдлабнато кај папокот. Веќе една недела правам и не знам дали делува искрено, ќе пишам за некоја недела....
Јас почнав со кисело млеко, матичнава ми рече тоа најлесно било. Комбинирам со овошје, овес, а за ручек најчесто со ориз и спанаќ комбинации
Мајкаа прерано е да се гледаш:) Јас се погледнав после два месеци ми беше страв пред тоа. Мм го терав нејќеше језиво му било. Мислам дека за некој...
Најди на мои рецепти обланда со таан алва превкусно
Ако, добро е да има избор. Од правен аспект, во демократска и секуларна земја, и двете заедници треба да ги уживаат истите права. А од духовен...
Здраво мајка, извини вака што се мешам у муабет. Јас почнав да давам АД од скоро дека одбива да цица од скокот. 4 месеци е. Давам Аптамил ар , супер...
Бев на тестирање, не ми се јавија за интервју. :D
Издржи ја добро терапијава и нека помогне (fingers) постојано ми се со тебе мислите;(:l::l::l:
Здраво, дали беше на тестирањето, како помина? Дали беше и на наредните интервјуа?
Јаки болки во долниот дел на стомакот, скроз најдоле, лево и десно кај јајниците отприлика, поминав гинеколог, ехо на абдомен два пати,компјутер на...
Сакам да земам новогодишен подарок за 7годишно момченце. Дали е океј пакетчето на бушава азбука за таа возраст? На таа возраст се запознаваат со...
Јас со првото бев шиена и внатре зошто не ми била наместена добро матката за пораѓај поназад била и сум распукала внатре и плус сечена ама не ме ни...
Немам Имаш ли сиви фармерки?
Како мајка кока го пројде ова пред од прилика 3 месеци , тврдам дека нема безбедно време за праќање во градинка во смисла да се избегне сезона на...
Абе, од сите страни сардисана, ха ха
Па е духовна практика. Што е разликата меѓу регистрирана паганска заедница и некоја црковна заедница?
Separate names with a comma.