Искрено не ми кажаа ништо од што може да е. Само ми рекоа дека е скратено и ми дадоа насока да лежам со перници и да не влагам под туш. Можеби и јас...
MONNA бутик
I nie ja imavme ama ne ni rece da ja tretirame pedijatarot posto nemase drugi simptomi: temperatura, malaksanost, namalen apetit. Prskav sprej i...
@MariaBouli Јас мислам им се здосадува не дека се најадени. И покрај играчките на хранилка, пак така прави мојот и тоа некаде на пола а не јаде ни...
Za pesticidi ke si gi cuvas vo soda nekoe vreme i ke se iscistat
Jas varev se na pocetok
Абе жените имаат поголема желба за секс од мажите. :worried::sweat: Треба да се пазам да не ме нападне некоја сексуално. ;( Ќе си носам пепер спреј...
Јас се решив во Систина. Искрено ќе се мислев каде да одам да немам приватно здравствено што ќе ми ги покрие дел од трошоците за пораѓајот, ама пак...
Ако, пријави си ги, за да бидеш на чисто. Нека дојде полиција, па ако не помогнат, тогаш барај друг начин.
Нема шанси.
Види, во медицината ништо не е загарантирано и апсолутно, тоа важи и за пораѓајот. Се се случува секаде. Да не мрачам во темава, ама тоа бебето од...
@poker_face Не значи дека сигурно ќе распукаш многу или ќе те сечат, ете и мене ми беше прво па пукнав колку за 2 кончиња.
35-та недела сум. И мене не ми помагаат веќе Гастрогард, ни Waya, особено не навечер кога ќе си легнам, а и јас пијам секој ден, некогаш и по 2-3...
Јас имав лажни некои цело време, осеќав како се стврднува доле стомакот. Како балон и како потреба за мокрење кога имаме, не болка. Само кога лежев...
Од кај знаеш беше праша?прават газдите се од Охрид прават таква торта ако не прифаќаш ако не кажи кај ја прават тогаш?
Може ли инфо од каде е купена Марленка
Ние прашавме за дополнителни испитувања(и докторот и ембриологија), но рекоа дека нема потреба дека спермограмот бил добар. Дали се прави ова...
Гази Баба, во индустриска зона е. Ова претпоставувам им е магацинот. Пратката може и во база да ти е. Од Кисела Вода беше? Имам подигано еднаш од...
Трпение
Гутен Таг, Една од работите кои што никогаш не би можела да ги работам е педијатар. Многу ми е тешко кога гледам болни дечиња. Имав понуда да правам...
Separate names with a comma.