A dali moze da se podnese 6 meseci posle odobren prv vaucer ili 6 meseci posle transfer / iskoristen vaucer ?
Дали прими инекции за здреење? Одмарај и како Господ никој не е :hug:
Јас ставам 90мл вода три дозерки прав. И го вртам шишето ( не го кламучкам) кога растварам и нема толку многу пена .
Ahh :( , mnogu mi e zal ... so srekjna nareden pat nema otkazuvanje
Првото дете ми беше така како што кажуваш за твоето, од 4 месеци слабо напредуваше и се друго го интересираше, ама не дадов ад на него. 6 години ќе...
Дали некој ги има патофиза книгите во пдф?
Во интервал да се болките гледај на саат дали се на пола саат, 15 минути, 5 минути
Ај да ме израдуваш викендов и да ти се исполни најубавата Новогодишна желба :inlove:
На ортопед уште не сум ја однела. Педијатарот ми кажа да почнам да и ставам , имав купено од локо кроко гакички па еве почнавме од денес .
Ние вака некако тераме само не знам дали треба да сме ти репер бидејќи малку јаде (ама денес ја мереа на преглед и пак ок си напредува). 6: будење и...
мене мислам 30та негде ми се намести со глава доле… ама до сам крај може :) на братучетка ми пак и беше со глава доле и ден пред пораѓај и се сврте...
фалаа многу ама веќе тешко смирено, после прегледот што ми го направи мн болки осеќам. Нормално ли е некој да сподели? Сега ми е на мисла дали и...
Lelele dusa! So lesno i smireno samo
И не само тоа, туку порано скоро сите биле бели или виолетови. Холанѓаните ја креираат оваа сорта преку селективно размножување и хибридизација, во...
https://irl.mk/puls-kako-gasna-komora-od-chad-i-ci-aniden-gas-kako-navistina-umrele-zhrtvite-vo-kochani/?fbclid=IwdGRjcAO3rKpjbGNrA7erZmV4dG4DYWVtAjEx...
Карлично е со газето доле. Првата бременост ми беше како што опишуваш ти, скроз исправено бебе, глава горе, доле пред отвор ноџиња. Цело време ми...
Колку време важат положени колоквиуми хирургија бидејќи е двосеместрален предметот?
Па нема ваљда да им дозволам да го боцкаат за џабе, со нешто што не е ефикасно, само зашто им останало од нивното време. Нека го проверуваат колку...
Специјално за @KateKane :lol: [ATTACH] [ATTACH]
Смееме да знаеме каде тоа? :bandit:
Separate names with a comma.