Посна сарма со ориз, тавче гравче, печена тиква на парчиња, ослиќ (или некоја друга риба), компир салата, пита со праз и зелка (посебно).
Сега им пишав на фејсбук на едни што изработуваат сауни да ги прашам за цена. Пазете што ми враќаат: Пишете ни адреса и телефонски број за да ви...
Кој бара, ќе си најде. Наоѓа упорниот, а не тој што си ја има среќата во рака. 8):D
Можеш да му спремиш француска салата. Лесна е за јадење и правење.
Јас вака како Компир Манџа на помладите ќе им препорачам: ,,Не летајте многу со главата" :lol:
Не познавам никој од тие во анкетата. Ќе гласам за тие што имаат најмалку гласови во анкетата. Моментално тие се @Adidas888 и @Bitter-Sweet. Нека им...
Зошто да не? За разлика од некои, те има секоја година и во разни теми. Сите ги третираш исто и не делуваш како заслепен дел од клан.
Во некои ситуации знам да кажам НЕ. Секако дека си имам и јас граници. Не кажувам често, но ако ја поминат границата, тогаш им кажувам.
Ее облечена покриена што ќе и фали не се оптеретувај супер си правиш
Pravev sega vo dekemvri vo New Born plativ 36k
Има ли некој скоро нарачувано од guess и дали плаќавте царина и ддв а пратката ви била 70-80 еур? Најмногу што имам нарачувано беа патики 67 еур пред...
Сите ли добивте уплата за Ноември?
Дојдов да ја видам листата и... [ATTACH] Искрено, не знам како се најдов јас на листа во оваа тема. Мислев дека е грешка. :$ Воопшто не сум се ни...
Нели требаше од денес да почне попустот на апликацијата а од утре во продавниците ? Нема ништо на апликацијата сеуште...
Точно и сосема нормално , труени политички уште од јасли сами си го закопуваме својот потенцијал чекаме батковците со одела да променат нешто за нас...
Од 12 докај 2? После ќе треба во 7 8 да ми е заспана веќе, сега заспива во 8 и 45. Да не ми се подразбуди ми е страв, траума имам од нејзиното...
Честитки мами да сте здрави и живи
Кој и да биде од листава ќе ми биде мило, ама јас сум за @LejlaD да биде избрана! :l:
Менувај на една дремка. Над 1 година во градинка секако само една имаат, така ќе тераш и дома.
Така да. :rofl: Туку ти секоја година заслужуваш, ама сега ако си пак нај-форумџика, не знам.. :rofl:
Separate names with a comma.