Ако добро сфатив, штом поминало на малата ќе ти помине и тебе за неколку дена. Секогаш само ибупрофен имам дома. Ни чај не пијам, а не пак нешто...
Да бе се ќе јадеше, не заебавај, внук ми е иста работа се јадеше докај 2 од 2 навака до 4 се е бљак за него. Периоди се. Не е само за вкусовите чист...
Не знам
Малата три дена со температура други симптоми немаше едвај некако успеавме да симнеме. Не и делуваат ширупите и давав поголема доза. Сега јас,...
[ATTACH]
[ATTACH] [ATTACH]
Сакале crunchy mom да те наречат ама немаат познавање :D Вчера еден дедо на точак застана еј застана за да ми каже Нели му е ладно на бебето? Викам...
И ти си од наш град ако се сеќавам добро, нели? Генерално јас сум задоволна од неа и крајно се зачудив зошто вака. Да не сакам да се мешам не сакам...
[ATTACH] [ATTACH] Ќе подарам.
ХАХАХАХААХАХ не знам бе што значеше. И мене ме замисли ова био :P
[ATTACH] [SPOILER]
Убави ролки каде да најдам?
Girls In Your Town - No Verify - Anonymous Casual Dating https://SecreLocal.com Girls From Your City - Anonymous Adult Dating - No Verify
Ауу германска бе хахах. Ај германското некако можда има логика како коментар демек строг режим ама био??? Шта речи…
Дали сте знаеле дека ако не пуштате цртани на бебето, не и давате телефон и цврста храна на 4м тогаш сте ГЕРМАНСКА БИО МАМА :D:D:D:D:D Јас денес го...
[ATTACH] [ATTACH]ќе подарам
Мислам од утре почнува на апликацијата.
Според маж ти јас на големиов никад храна не треба да му дадам :D, бидејќи од бебе скока, трча в место, се префрлува преку хранилка, едно хранење...
Separate names with a comma.