[MEDIA]
Е сега више одма подруго, од кога нагарам, никако да се сетиш. Говорим ти ќерко сети се снао што се викат:D
@FriendOfDorothy обожавам да го читам..Оргинален уникатен.Ти посакувам среќа @LejlaD моја Лејлич една и единствена... @Gosh ја номинирив и гласав...
Сега ми е другарка, шетам со неа по молови, ми помага за машина за садови (читај одмага :D), збориме, ми раскажува што правела со тој што ја чувал,...
Погодок 90%,фризот фали овие месеци:DМојот глас ќе оди кај тебе,другите 2 се знае;)
Сакате да кажите дека и да лажев дека не гласав за Енџи ќе се гледаше дека сепак гласав? Фак. :D Оваааа, арно решив да сум транспарентна да не се...
За женски е секогаш така, за жал. Ако е нешто каде треба возрасна особа - тогаш си возрасна особа и сноси одговорност, сама си крива, сама се носиш,...
Знаеш за едни работи е "возрасна си", за други "ама ти си девојче". Возрасно девојче? :?: Не ми оди никако. Мене ми е повеќе лечење комплекси ама ај...
Гласот ќе биде јавно прикажан. Браво. :D
Скроз разбирам шо сака да кажи Манчи @Munchmallow20 и било какво невалидизирање на став е безвезе. Во најмала рака можиме да сослушаме иако не...
Заборавив само да те пофалам за лакованата кондура. :inlove: Обожавам оргинални луѓе.
Честит празник до сите кои сега го слават... [MEDIA]
И на металните исто се буши, таман работа да немаше таква можност.
Breaking bad, Lost, Prison break...
Блиску си. Не можев сабајле да објаснам, Божиќ е и имам многу работа, ме умреа.:drunk:Еве вака оди редоследот: @Biljarkata како плавуша, у зелено,...
Оди почесто во црква може ќе запознаеш некој, јас си имам другар од црква запознаено.
Ете, ти даде. Со евриќите можеш и сам да си купиш. 8)
Јас сеуште немам ни добиено.Еве 3ден откако прекинав терапија.Нормално е да е подолг барем така имам читано од терапијата е тоа
Сите другарки и пријатели што ги имам се или православни или муслимани. Би сакала да имам и другарки католици :D
Е, ова не чини. Простотилак.
Separate names with a comma.