Ти благодарам! :l:
Здраво, да ги направиш и двете обавезно, јас пиев инозитол ради покачен тестостерон, ама немаше ефект и благодарение на темата на своја рака бев да...
Мене се' буквално. Цела вечер не спиев од страв и тага.
Охххх.. Два месеци како се борам со несоница. Два три дена спијам убаво, два три едвај или ич. И вака во круг. Ќе морам изгледа и ја на медикаменти..
Дали до сега некој користел Саксенда? Да ми сподели искуство.
Шест месеци ама не сум 100% сигурна. Штом секако ќе вадите бугарски пасош најдобро е директно бг во бугарска амбасада тука. Во април за да отидете Мк...
Да. За билка и за гош :bandit:. Реално Билка е таа шо у секоја тема се мудрости реди, ама тоа очигледно не е битен фактор. Гош иако некогаш знае да е...
Да планирам денес или утре да одам најдоцна. Фала ти
Баш јас прашував во труднички за ова , се осекав како подмочана да сум цело време . Не знам дали има тука низ аптеките тестови за плодова вода или...
[MEDIA]
Секоја генерација си носи свои имиња, како на времето Сузана, Весна, Зоран, Горан и слично. Ако на некој не му се свиѓаат новите имиња, на некој не...
Морген :coffee: Атака Џолин, израдувај ги дечињата. Јас оваа година се надминав самата себеси што се однесува до изборот на поклони. Сабајле поклони...
Да ама како вода бистро е. Јас се плашам да не е плодова вода.
Мајки пак јас. Малава ја однесовме во 15 до 8 сабајле, од 7 беше станата. Ми рекоа во 11 да ја земам и мислев да терам со една дремка денес ама еве...
Нека е среќен и благословен денешниот ден, Божиќ. :inlove: :l:
Јас имав додека користев вагинално утрогестан. Од кога почнав да го пијам се намали. Зголемен исцедок е нормално се додека не почне да пече, чеша и...
И кај мене е слично... Имам нарачка од 16 номеври. Од 8 декември Вип пошта ја чуваат по магацини и абер нема. Не верувам ни во јануари да ја...
и јас се породив во Ремедика и отидов касно па ме тераа ама имаше индикација, бебче срцев ритам не им се свиѓаше и мене ми рекоа баш обратно зошто...
Бравоо ете брзо и лесно поминало:hug: Мене на 7цм ми кажаа подобро е лајт спинал да ми стават (бидејќи претпоставуваа дека во следните 2 саати ќе...
Мажотми се сложува за Јован. па ќе видиме има време. ќе ве известам што сме одлучиле. у меѓувреме давајте предлози можеби ќе се најде некое сосем...
Separate names with a comma.